Nederlands TegelmuseumTerug naar het overzicht

Ontdek het Nederlands Tegelmuseum tijdens een speurtocht en maak kennis met oer-Nederlandse cultuur!
Het Nederlands Tegelmuseum toont de grootste en meest veelzijdige collectie Nederlandse wandtegels en tegeltableaus. Van de late middeleeuwen tot hedendaagse keramiek! Ook voor kids is er van alles te beleven, maak kennis met een stukje oer-Nederlandse cultuur.

Vijf eeuwen kunst, cultuur en geschiedenis smelten samen. Nederland heeft een unieke plaats in de geschiedenis van tegels, tegeltableaus en keramiek. De tegels vertellen ons veel over het leven van onze voorouders en vormen zo een spiegel van onze geschiedenis.

Doe mee aan de speurtocht en ga op ontdekkingstocht door het museum! Bekijk diverse interessante films en doe mee aan activiteiten. Beschilder jouw eigen tegeltje!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Neem ook eens een kijkje op de Blogpagina en ontdek leuke uitjes, tips en inspiratie

Het Nederlands Tegel Museum

Eikenzoom 12
6731 BH Otterlo
Openingstijden Dinsdag t/m zondag en op feestdagen van geopend van 13.00 - 17:00 uur Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod