Lepeltje Lepeltje FestivalTerug naar het overzicht

Foodtrucks, muziek, kindervertier en meer. Schuif gezellig aan bij Lepeltje Lepeltje in Amersfoort
Lepeltje Lepeltje strijkt in de zomervakantie weer neer in het mooie Amersfoort. Van donderdag 22 augustus t/m zondag 25 augustusi kun je met het hele gezin smakelijk genieten in het Burgemeester Brouwerplantsoen.

Breng je smaakpapillen in beweging en kies uit één van de wereldse gerechten bij de foodtrucks, ga uit je pan op live muziek en elektronische tonen en struin langs marktkramen vol markante waren. Voor de jongste lepelaars is er speciaal kindervertier in het park en voor iedereen is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk! 

Extra activiteiten voor kinderen
Lepeltje Lepeltje is er ook voor de kids. Daarom is er op iedere dag kindervertier te vinden in het park. De kinderen steken hier de handen uit de mouwen en zowel grote als kleine durfals kunnen een mik wagen bij de schiettent.

Kom je ook? Voor meer info klik je op de roze button.

Locatie: Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Fotocredits: Goos Hengeveld 

Lepeltje Lepeltje

Burgemeester Brouwerplantsoen
Amersfoort
Prijs Gratis entree Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod