• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ontdek Landgoed BeekhuizenTerug naar het overzicht

Duik de natuur in met de kids en ontdek Landgoed Beekhuizen en haar geschiedenis!
Landgoed Beekhuizen ligt aan de westkant van Nationaal Park Veluwezoom bij Velp. Je vindt er onder meer wandelpaden met leuke bruggetjes, een bijzonder pad tot bovenop een heuvel en een schitterende vijver!

Dwaal lekker rond en ontdek de schoonheid van het mooie landschap! Wandel langs de vijvers en watervallen en geniet van de mooie doorkijkjes. Op het landgoed werd in de 19e eeuw langs de Beekhuizensebeek het Hotel Beekhuizen gebouwd in Zwitserse chaletstijl. Hier verbleven diverse bekende personen, waaronder Koningin Emma en dominee-dichter Francois Haverschmidt. Het hotel is in 1980 door brand verwoest. In 2020 werd een nieuw hotel, Boutique Hotel Beekhuizen, op deze plek geopend! 

Ernaast ligt Buitenplaats Beekhuizen, een kleinschalig 'glamping-only' vakantiepark met 43 ruime lodgetenten en pods. Op hetzelfde terrein ligt restaurant Woodz waar je na een wandeling of tijdens je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen iets lekkers kunt eten en drinken terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in het bos, glijden op de blijbaan of zwieren aan de kabelbaan.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Landgoed Beekhuizen

Beekhuizenseweg
Velp (GD)
Openingstijden Zie roze websitebutton Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod