LandwinkelTerug naar het overzicht

Ontdek de dieren op de boerderij en de verse producten bij Landwinkel Arkelandshoeve in Ermelo!
Aan de rand van Ermelo, in het buurtschap Telgt vind je het pluimveebedrijf van Erik en Roelie Staal met op het erf Landwinkel Arkelandshoeve. Op het pluimveebedrijf worden eenden, kippen en schapen gehouden. De producten ervan vind je in de schappen van de Landwinkel. En de boerderij beschcikt over een Groente- en pluktuin! Kom je eens gezellig langs?

Ontmoet de eenden op de boerderij, als eendagskuikens komen de eenden op de boerderij aan en worden dan in een warme schuur van 31 graden met stro op de vloer opgevangen. Na 3 weken worden ze verplaatst naar andere schuren, waar ze blijven totdat ze slachtrijp zijn. Er zijn ook kippen en schapen te vinden op de boerderij. Bewonder de dieren op de boerderij en neem een kijkje in de Landwinkel! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Voor meer leuke tips en uitjes neem je een kijkje op de Facebookpagina van Kidsproof Amersfoort! 

Landwinkel Arkelandshoeve

Telgtertweg 200
3853 NR Ermelo
Openingstijden Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:00 - 16:00
Zondag: gesloten
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod