• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Thema feestjesTerug naar het overzicht

Limonade met prik helpt je met een compleet draaiboek en goedgevuld feestpakket
Jouw zoon of dochter is binnenkort jarig en dat betekent dat jij weer een kinderfeestje moet regelen. Maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen, levert de voorbereiding met name stress op en zie je op tegen het feestje?

Limonade met Prik helpt je met een compleet draaiboek en goedgevuld feestpakket. Hiermee kan iedereen, ook jij, een tof kinderfeestje organiseren. Zonder stress en zonder dat het veel tijd kost.

Themafeestjes
Wat dacht je van een ruimtefeest, een Super Mario feest, een unicorn feestje, een Lego feest, TikTok feestje of een tropisch flamingofeest!? Je kan kiezen uit de meest uiteenlopende thema's voor binnen of buiten. Na het kiezen ontvang je een draaiboek en/of feestpakket, daarin vind je alles wat je nodig hebt om een bruisend feestje te organiseren. Aan alles is gedacht en je hoeft zelf niks meer te bedenken.

Liever alles uitbesteden?
Dat kan ook. Limonade met prik komt dan bij je thuis om het gehele feestje te organiseren. Leonie neemt alle spullen, materialen en decoraties mee om er een bruisend feestje van te maken. In overleg kan ook gezorgd worden voor feestelijke hapjes en drankjes die passen bij het thema.

Kosten zijn afhankelijk van je wensen. Wil je het feestje volledig uitbesteden of kijken welke thema's er allemaal zijn? Klik hiervoor op de roze websitebutton. 

Extra: Wist je dat Limonade met prik naast kinderfeestjes ook babyshowers en kinderopvang- en vermaak op bruiloften en evenementen verzorgt? Super relaxed en zo kunnen volwassen en kinderen extra genieten van de gelegenheid.  

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Limonade met Prik

Smaragdstraat 53
6713 TH Ede
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod