• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Play-In; zo cool!Terug naar het overzicht

Een indoor attractiepark waar je kunt spelen, klimmen, jumpen, gamen en veel meer!
Activity Centre Play-In in The Wall in Utrecht is echt uniek in zijn soort, er is zoveel te doen! Kies een van de activiteiten of ga voor een combinatieticket!

Kids Paradise
Kids Paradise is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Waan je in een onderwaterwereld, beklim de onderwatervulkaan en jump op de minitrampolines. Voor een feestje kun je als echte VIP gebruikmaken van een van de partyrooms!

Climb Walls
Bij de Climb Walls vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt!

Trampolinepark
Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Ga helemaal los in het Trampolinepark op de trampolinevelden, walltrampolines, tumblinglane en nog veel meer. Tip: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe Disco-avond! Ook leuk om je verjaardag te vieren. Voor de toeschouwers is er een Skybar waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark!

Arcadehal
Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in dit 300m2 grote Game Walhalla met meer dan 30 spellen. Neem het op tegen vrienden en familie, of ga zelf los op de Stern Pinball machines, Buttonbashers, airhockeytafels, noem het maar op! Je koopt een entreekaartje bij de ingang en kunt dus ongelimiteerd spelen. Er is 1x per maand een Disco-avond, dan is het extra feest!

Virtual Reality
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen! Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien.

Escape Room
In de X-cube staan spannende uitdagingen op je te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het is een soort kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Kunnen jullie het aan?

Leuk, je kunt bij Play-In ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-In!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod