• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Stadspark en moestuinTerug naar het overzicht

Er is altijd iets leuks te beleven Bij Elisabeth Groen in het park of in de toffe moestuin!
Er gebeurt altijd wat in het park Elisabeth Groen! Je kunt het park op verschillende manieren beleven. Al wandelend, spelend en struinend ontdek je het landschap en de natuur en leer je het park op verschillende manieren kennen. Iedere week zijn er toffe activiteiten voor kids. 

Elisabeth groen is een uniek stadspark in vele opzichten. Zo is het park van de mensen en door en voor bewoners ontwikkeld. Maar ook andere ‘objecten’ en ‘gebieden’ hebben een uniek verhaal. Er liggen diverse ontdek routes in het park en elke eerste zaterdag van de maand zijn er natuurwerkdagen voor kinderen.

Moestuin
De kindertuin is een mooie tuin met groenten, fruit, kruiden en bloemen die onderhouden wordt door kinderen. Jullie onderhouden de kindertuin door te zaaien, te verplanten, te wieden en uiteindelijk te oogsten. Ondertussen kijken jullie ook welke beestjes op en in de grond zitten, rond kruipen of vliegen. Elke dinsdagmiddag werkt een vast groepje kinderen van 7 tot 11 jaar met twee vrijwilligers in de tuin. Tof he!
 
Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

Tip: Iedere week zijn er leuke natuur activiteiten voor de kids bij Elisabeth Groen. Neem je eens een kijkje? 

Stichting Elisabeth Groen


Amersfoort
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoer zomeruitje

Stoer zomeruitje

In de zomer vind je stoere activiteiten voor kids bij het Nationaal Militair Museum: test je soldatenskills, scheur rond in een minitank, stel vragen aan een veteraan, leef je uit in speelwereld Xplore en ontdek de nieuwe Chinook.

Ga mee op avontuur!