VR Games in AmersfoortTerug naar het overzicht

Ontdek de magische wereld van Virtual Reality bij The VR Room Amersfoort en Ede!

Bij The VR Room Amersfoort en Ede kun je, met vrienden of het hele gezin, onder begeleiding van professionele VR Experts kennis maken met waanzinnige ervaringen, verschillende spellen, uitdagingen en super coole escaperooms! 

Verschillende VR Experiences 

Er zijn meerdere, gave VR Experiences. Stap in een compleet andere omgeving en ga op reis door de wereld van Alice in Wonderland, op ontdekkingstocht in Jungle Quest en nog veel meer!

Hapje, drankje & borrel 

Wanneer je klaar bent met de magische reis in VR, kun je heerlijk neerploffen bij de Proefzaak in Amersfoort en Ede. Er is een prachtig buitenterras, maar ook binnen kun je gezellig zitten en genieten van alle heerlijke gerechten op de menukaart. 

Voor meer informatie over The VR Room, klik je op de roze button. 

Note: The VR Escape Rooms zijn vanaf 13 jaar en onder begeleiding van een volwassene leuk om te spelen. Vanaf 16 jaar hoeft er geen volwassene begleiding bij. 

The VR Room Amersfoort

Piet Mondriaanplein 59a
3812 GZ Amersfoort
Openingstijden klik hiervoor op de roze button Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!