• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

totalFUN verhuurTerug naar het overzicht

totalFUN verhuurt diverse diensten voor een leuk feestje! Van laserguns tot waterguns en spelcomputers.
Bij totalFUN in Ede is onderdeel van Springkussenverhuur-ede VOF! Bij totalFUN kun je diverse diensten huren voor een superleuk kinderfeestje of ander feestje!

Bij totalFUN verhuren ze o.a. lasertags, waterguns, spelcomputers en meer! Met de lasertag pistolen speel je op je eigen locatie het lasergame spel zo vaak als je maar wilt. Alle laserpistolen beschikken over stoere licht- en geluidseffecten. Cool hè?

Waterguns huren? Spyra One is het eerste waterpistool ooit dat krachtige, individuele waterkogels afschiet in plaats van een enkele stroom water. Leuk voor een feestje in de zomer!

Of stap terug in de tijd met de collectie spelcomputers en speel klassiekers zoals Super Mario! Om je feestje nog completer te maken kun je ook een suikerspinmachine huren, een popcornmachine of een limonadefontein. Neem snel een kijkje op de website!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Neem ook eens een kijkje op onze Blogpagia voor leuke uitjes, tips en inspiratie!

totalFUN

Koelhorst info@totalF 54
6714 KR Ede
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod