• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwembad de PeppelTerug naar het overzicht

Kom discozwemmen, leer snorkelen, glijd van de glijbaan of haal je zwemdiploma bij Zwembad de Peppel!
Roetsjen van de glijbanen, bommetjes maken in het wedstrijdbad, een verfrissende duik nemen in het natuurgezuiverd buitenbad of ga heerlijk ontspannen in de bubbelstrook. In zwembad De Peppel in Ede kun je alle kanten op!

Op de interactieve glijbaan kun je zelf kiezen welk geluid en lichteffecten je wilt hebben en de spectaculaire ‘cone’ zorgt voor een avontuurlijke afdaling. Voor de allerkleinsten is er een familieglijbaan waar de kids rustig vanaf kunnen glijden.

In het het zwembad kan je niet alleen zwemmen of zwemles nemen, maar ook een kinderfeestje geven, disco zwemmen, leren snorkelen of leren zeemeermin zwemmen.

Natuur gezuiverd bad
Het buiten zwembad wordt gezuiverd met een biofilter en planten. Er zit dus geen chloor in het water. De parkachtige setting rond het buitenbad heeft de Veluwe als thema. Met halfronde vormen, grote stenen, waterplanten, struiken en bomen ziet het buitenbad er aantrekkelijk uit. In een beekje, uitmondend in een ondiep meertje kunnen kinderen spetteren en spelen. Het diepere bassin biedt gelegenheid tot plonzen en zwemmen en zelfs banenzwemmers en aquasporters kunnen hier heerlijk zwemmen!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer leuke uitjes in Amersfoort en omgeving vind je in de rubriek Eropuit! 

Zwembad de Peppel

Peppelensteeg 17
6715 CV Ede
Prijs Klik op de roze websitebutton voor openingstijden en tarieven. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!