• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Abracadabra KinderfeestjesTerug naar het overzicht

Bij Abracadabra heb je allerlei mogelijkheden voor je verkleedfeestje thuis, erg handig en leuk!

Abracadabra, Het mooiste kinderfeest dat je zelf geeft!

Als je het leuk vindt om een mooie verjaardag voor je kind te verzorgen, maar het je aan tijd ontbreekt, dan is Abracadabra een uitkomst. Abracadabra neemt een groot deel van de voorbereidingen van een origineel kinderpartijtje op zich, terwijl jijzelf uiteindelijk het plezier van glunderende kindergezichtjes hebt, en van de waardering naderhand. In een handomdraai tover je met Abracadabra een onvergetelijk feest op tafel.

Abracadabra verhuurt maar liefst 23 verschillende originele themafeestjes voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 14 jaar. Naast de zeer uitgebreide en mooie themafeesten kun je ook terecht voor een leuke verkleedkist. 

Wil je kind liever creatief bezig zijn, dan heeft Abracadabra ook een grote keuze uit diverse verhuur knutselboxen. Van zeepgebak gieten tot een workshop schilderen, het kan allemaal! 

Wil je zelf niets meer hoeven te doen dan bestel je ook uitnodigingen, thema-uitdeelzakjes of zelfs traktatiecadeautjes voor de klas bij Abracadabra.

Abracadabra Kinderfeestjes

Regentesselaan 35
3818 HH Amersfoort
Openingstijden In overleg af te halen op het adres Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoer zomeruitje

Stoer zomeruitje

In de zomer vind je stoere activiteiten voor kids bij het Nationaal Militair Museum: test je soldatenskills, scheur rond in een minitank, stel vragen aan een veteraan, leef je uit in speelwereld Xplore en ontdek de nieuwe Chinook.

Ga mee op avontuur!