Biodanza kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Plezier beleven in beweging, dans, spel en avontuur op muziek, dit kan bij een dansfeestje Biodanza.
Biodanza voor kinderen is een spel op muziek. Het is geschikt voor zowel meisjes als jongens.

De kinderen beleven een avontuur op muziek en worden op een positieve manier door dansspelletjes uitgenodigd expressie te geven aan hun emoties waardoor hun fantasie en creativiteit wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen zij een rijkere identiteit ontwikkelen en leren dat samenwerken leuk kan zijn.

Binnen deze samenwerking leren kinderen elkaars non-verbale signalen beter herkennen en op een natuurlijke speelse manier op elkaar reageren. Er ontstaat meer openheid in de houding en het contact met anderen.

Clarine Huizenga komt graag een Kinderbiodanzales geven op het kinderfeestje van je dochter of zoon en met elkaar maak je er een mooi feestje van!

Er zijn mogelijkheden voor een feestje thuis of op een andere locatie (in overleg) voor minimaal 6 tot 8 kinderen voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar.

Voor meer dansfeestjes voor kinderen kijk je op Kidsproof Amersfoort.

Biodanza for Harmony


3813 Amersfoort
Openingstijden

Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van Biodanza

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod