Crystal Palace KinderfeestTerug naar het overzicht

Bij Crystal Palace kun je creatieve kinderfeestjes vieren, bv nail art, beautyfeestje of pixel hobby.
Bij Crystal Palace kun je leuke, creatieve kinderfeestjes vieren, bijvoorbeeld nail art, beautyfeestje, zeepjes maken, cupcakes decoreren, decopatch, creatief met stof en textielstiften (placemat, etui of een tas decoreren) of pixel hobby. 

De feestjes zijn indien gewenst uit te breiden met bijv; met pannenkoeken of poffertjes of broodjes knakworst of een limonadefontein met ledlampjes. De fontein geeft ieder feestje net even dat extra's en de kinderen vinden het leuk om de eigen limonade te tappen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Ook de jongens kunnen bij Bibi terecht voor een stoer feestje; er kan getimmerd worden. De prijs van dit feestje hangt af van het gekozen project.

Er zijn ook regelmatig workshops voor kinderen waarvoor los ingeschreven kan worden. Deze worden gegeven in de vrolijke workshopruimte

De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor alle feestjes geldt vanaf 7 kinderen tot maximaal 12 kinderen.

De duur van de feestjes is tussen de 1,5 tot 2 uur.

Meer ideeën voor kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Crystal Palace Kinderkleding

Lobeliusserre 1
3823 DK Amersfoort
Openingstijden In overleg Prijs vanaf € 8,00 per kind, dit is inclusief limonade, snoepje en chips en een kleinigheidje voor de jarige. Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen