Speelpark & MaisdoolhofTerug naar het overzicht

Vier je Kinderfeestje tussen het mais en de dieren bij Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen!
Vier je kinderfeestje bij het deels overdekte Speelpark & Maisdoolhof in Voorthuizen! Een leuk speelpark voor zowel mooi als minder mooi weer!

Volop klimmen en klauteren, bouwen in de blokkenhoek en een 'duik' maken in het maiszwembad! Buiten kun je vliegen in de helikopters, een ritje maken in de treintjes, skelter rijden, op de trampoline of het springkussen springen, spelen met water en zand en nog heel veel meer!

Natuurlijk kan je ook gaan dwalen in het Maisdoolhof vanaf augustus. Doe de speurtocht en zie zo snel mogelijk de uitgang te vinden. Middenin het mais vind je nog een hoge uitkijktoren met glijbaan en je kunt er genieten van je eigen picknick.

Wil jij ook zo'n super gezellig kinderfeestje? Je kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen. Dit is inclusief entree voor het speelpark en maisdoolhof en heel makkelijk: je hoeft vooraf niet te reserveren. Gewoon al je vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Nog op zoek naar een lekkere traktatie? Wat dacht je van deze vrolijk vlinder? daar gaat zeker van gesmuld worden!

Maisdoolhof Voorthuizen

Bijschoterweg 2
3781 LP Voorthuizen
Openingstijden Van 10.00-17.00 uur in de zomer. Check de website voor actuele tijden Prijs Vanaf €8,- p.p. inclusief entree en één van de arrangementen. Ouders vanaf €6,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!