Vier een Paardtijtje!Terug naar het overzicht

Wil je een origineel kinderfeestje ? Vier je verjaardag dan op de Paardenkamp in Soest.
Ben je binnenkort jarig en wil jij een origineel kinderfeestje organiseren? Vier dan jouw verjaardag met een Paardtijtje op De Paardenkamp.

Het is leuk, je hebt alle ruimte om de paarden te aaien, leuke spelletjes te doen, je kunt samen een paardenschilderij maken en het mooie is, het is nog gratis ook! Dat zullen je ouders leuk vinden.

Een dierenfeestje op De Paardenkamp is het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Op jouw Paardtijtje kun je na aankomst:
• Een film zien over de paarden
• Een leuke rondleiding maken met één van de medewerkers
• Een speurtocht over het terrein maken, waarbij je allemaal vragen moet beantwoorden
• Een kleurplaat of schilderij krijgen om op de Paardenkamp of thuis in te kleuren
• Een bezoekje brengen aan ons paardenwinkeltje

In de boerderij zijn koffie en thee gratis verkrijgbaar en er staat een frisdrankautomaat. Maar het is geen enkel probleem om zelf wat eten en drinken mee te brengen voor jouw feestje.

Als je jouw feestje wilt houden op De Paardenkamp laat dan even je ouders bellen met één van de medewerkers, dan houdt de Paardenkamp een plekje vrij in de kinderkamer op de boerderij.

Liever een ander kinderfeestje? Kijk op Kidsproof.nl

Paardenkamp Soest

Birkstraat 96
3768 HL Soest
Openingstijden De Paardenkamp is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen