Magisch kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Laat je betoveren door een van de mooie voorstellingen van Elles van poppentheater: ´De Toverfluit´
Elles van “Poppentheater de Toverfluit” verzorgt voorstellingen op diverse locaties zoals bibliotheken, buurtcentra of scholen. Kinderen even meenemen naar een andere wereld waar alles kan en alles mag, dat is het doel van de voorstellingen.

Er wordt gebruik gemaakt van poppen maar ook geschilderde platen die zorgen voor een logisch verhaal. De toverfluit wordt gebruikt aan het begin van elke voorstelling. Daarnaast zitten er vaak meerdere liedjes in.

Het is ook mogelijk om voorstellingen op maat te verzorgen, helemaal aangepast aan een bepaald thema bijvoorbeeld voor een kinderfeestje! Wil je een privé voorstelling bij je thuis? Elles komt speciaal naar je toe met haar toverfluit! Aansluitend kunnen de kinderen geschminkt worden.

De voorstellingen zijn voor kinderen van 2-7 jaar. Druk op de roze websitebutton voor meer informatie over de voorstellingen.

In de categorie ´Kinderwinkels´ vind je leukste en meest Kidsproof-kinderwinkels van Amersfoort en omgeving.

Poppentheater de Toverfluit

Dollardstraat 222
3812 ES Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!