TheefeestjeTerug naar het overzicht

Je kunt je kinderfeestje vieren bij Theefeestje; je gaat dan cupcakes decoreren of bonbons maken.

Tijdens je theefeestje ga je Cupcakes decoreren, koekjes decoreren of bonbons maken (vanaf 9 jaar) en Taart decoreren (vanaf 11/12 jaar).

Theefeestje heeft een mooie omgeving, waar je blij van wordt. Verder hebben ze veel materialen waar je mee aan de slag kunt. Je maakt drie cupcakes of een doosje bonbons (gevuld en met gekleurd chocolade!) of een hoge taart van 15 cm doorsnede.

Natuurlijk word je eerst ontvangen met drinken en etageres vol lekkernijen. Feestjes tot 10 kinderen vinden meestal plaats in de winkel aan de grote tafel. Ben je met meer kinderen, dan doen kun je je feestje vieren in het atelier boven de winkel. Natuurlijk gaat dat wat jullie maken in een mooi doosje mee naar huis.

Minimaal 6 kinderen. De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ook jongensfeestjes zijn geschikt om bij Theefeestje te vieren. Theefeestje maakt dan speciale cupcakes gericht op jongensthema's en er zijn speciale jongensdoosjes om mee naar huis te nemen en het jongensfeestje is sowieso in ons workshopatelier (daar is het iets minder roze!).

Theefeestje

Zuidsingel 73
Amersfoort
Openingstijden Je kunt voor je kinderfeestje bij ons terecht op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag of op zaterdagochtend. Prijs € 15,00 per kind voor cupcakes en bonbons en € 17,50 voor de taartworkshop. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Check onze tips