Pannenkoeken in HooglandTerug naar het overzicht

Pannekoeken eten in Hoogland doe je bij de Gloeiende Gerrit, spelen kun je in de ballenbak!

Het pannenkoekenhuys staat wijd en zijd bekend om haar heerlijke pannenkoeken. Deze worden met veel vertoon van de koks in een open keuken gebakken, waarbij de gasten zelf naar hartelust kunnen combineren met diverse ingredienten.

Er kan een keuze gemaakt worden uit eier- en volkorenbeslag door Gerrit zelf ontwikkeld, daarnaast kan er rekening worden gehouden met allergie- of dieetwensen. Pannenkoeken worden bij "In den Gloeiende Gerrit" nog op ambachtelijke wijze in gietijzeren pannen klaargemaakt. De bodem is mooi dun en de vulling heerlijk vol.

De kleine gasten voelen zich in de kindvriendelijke omgeving van het pannenkoekenhuys meteen thuis en kunnen, als ze zich vervelen ook nog op de speelzolder met ballenbak terecht.

Speciaal voor de kinderfeestjes zijn er 3 arrangementen, waarbij de arrangementen 1 en 2 op iedere dag kunnen plaatsvinden en arrangement 3 alleen op woensdag- en zaterdagmiddag mogelijk is.
 
Bovendien krijgen alle kinderen een echt glaasje kinderchampagne aangeboden, zodat zij met al hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen proosten op hun verjaardag!

Arrangementen
1
Pannenkoek Jip of Janneke met een glaasje fris € 6,75
2 Pannenkoek Jip of Janneke met een glaasje fris en een dierenbeker (die de kinderen mogen houden) gevuld met ijs en een snoepverrassing € 8,50
3 Op een tefalplaat zelf pannenkoeken bakken, net zoveel als je maar op kan. Daar hoort natuurlijk bij: poedersuiker, stroop, rozijnen en spekjes. Ook hierbij krijgen de kinderen nog een glaasje fris € 9,00.

Meer pannenkoekenrestaurants vind je op Kidsproof.nl

de Gloeiende Gerrit

Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Openingstijden Maandag: Gesloten
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur
Woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!