Kinder high tea to-goTerug naar het overzicht

Kinder high tea bij Indoorspeeltuin Plezier, smikkelen van zoete taartjes, hartige broodjes en meer!
High tea'en, iets dat volwassenen graag doen.. Maar kinderen dan? Lekker smikkelen van verschillende zoete taartjes, soesjes, hartige broodjes en meer. Dat is hemel op aarde voor ieder kind! Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg biedt daarom een speciale Kinder High Tea! Nu ook als take-away!

Een super speciale high tea met bijzonder lekkere gerechtjes waar jij je vingers bij af likt. Je krijgt allerlei lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld zoals; slagroomsoesjes, mini pizza's, muffins, kaasstengels, appelsap en nog véél meer. Heb jij al trek gekregen?

De high tea voor kinderen kun je gezellig met z’n tweetjes doen of met een groepje, ook superleuk als kinderfeestje thuis of een middagje met vrienden en vriendinnen! Wacht niet langer en bestel snel!

Meer weten of alvast bestellen? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer heerlijke gerechten afhalen? Kijk dan eens op onze uit eten categorie.

Indoorspeeltuin Plezier

Stemerdingweg 1A
3769 CE Soesterberg
Prijs €15,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod