Sportief feestjeTerug naar het overzicht

Ben jij bijna jarig en wil je een sportief en beweeglijk feestje? Dat kan bij de feestjes van Sportivate!
Ben jij op zoek naar een sportief en beweeglijk verjaardagsfeestje voor jullie dochter of zoon? Kijk dan eens bij de verschillende sportieve thema feestjes van Sportivate in Amersfoort.

De jarige en de vrienden en vriendinnen worden omgetoverd tot Prinsessen, Mario’s, Fortnite strijders, Ninja’s, clowns, lasergame helden of Cristiano Ronaldo’s! Aan de hand van het thema worden er sportieve activiteiten gespeeld en ga je op avontuur. 

De jarige Job of Jet bepaalt zelf hoeveel kinderen worden uitnodigd. Bij elk feestje is er limonade, wat lekkers en een cadeau voor de jarige inbegrepen. 

De kinderen zijn welkom op de feestjeslocatie met grasveld en binnenruimte in Schothorst. Helemaal coronaproof. Het is ook mogelijk dat ze van Sportivate naar jullie toe komen. Bekijk hiervoor de mogelijkheden op de website!

Voor meer informatie over deze sportieve beweegfeestje klik op de roze websitebutton.

Tip: Onder de categorie Kinderfeestjes vind je nog veel meer Kinderfeestjes in en om Amersfoort.

Sportivate

Disketteweg 1
3821 AR Amersfoort
Prijs Feestjes vanaf €80,-  - 10 kinderen inclusief drinken en wat lekkers Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie