Op kamp tijdens de vakantie
Leukste vakantie- en zomerkampen 2022

Op kamp tijdens de vakantie

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, voorjaarskampe en zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Amersfoort en Gelderse Vallei voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Filteropties

Leeftijd
totaal 9 resultaten
Pagina: 1
totaal 9 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Amersfoort?

In de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.