Speciale vakantiekampenTerug naar het overzicht

Actieve, avontuurlijke en creatieve zomerkampen voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben
Ieder kind moet op vakantie kunnen. Soms is dat niet vanzelfsprekend, omdat kinderen extra begeleiding nodig hebben bij het dagelijks leven of omdat het budget dit niet toelaat. Y Camps wil ook deze kinderen een onvergetelijke vakantie bieden. Bij Y Camps zijn de vakanties onderverdeeld in verschillende categorieën:

Y Kids 
Zomerkampen voor kinderen en jongeren met een lichte ontwikkelings- of gedragsstoornis (bijvoorbeeld ASS, ADHD of verlatingsangst).  De kampen vinden plaats in Leusden of Hulshort en hebben verschillende thema’s. Zo zijn er verschillende gamekampen, voor de jongeren kinderen een natuuurkamp en voor de Harry Potter fans een heus Zweinsteins Tovenaars kamp!

SugarKids
Zomerkampen voor kinderen en jongeren met diabetes. De kampen bieden de kinderen naast een hele leuke en gezellige week ook de mogelijkheid om ervaringen te delen met leeftijdsgenootjes. Naast de begeleiders van Y Camps zijn er medische professionals zoals een arts, verpleegkundige en diëtist aanwezig.

JoyKids
De Joy Kids kampen zijn speciaal voor kinderen uit gezinnen met minder financiële draagkracht. Zo kunnen deze kinderen toch op vakantie als thuis de financiële mogelijkheden hiervoor ontbreken. De kosten voor deze kampen bedragen 17,50 euro per gezin.

Vluchtelingen
Vakanties voor kinderen, jongeren en eenoudergezinnen, in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland.

Wil je meer weten over één van deze vakantiekampen of je kind alvast opgeven? Klik dan op de roze button om naar de website van Y Camps te gaan.

Y-Camps

Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod