• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

BikeFlip: dit duurzame kinderfietsabonnement ontzorgt je!

30 mei 2024
Ben je er klaar mee om elk jaar weer een nieuwe kinderfiets te kopen voor je kind omdat hij of zij er zo snel uitgroeit? En maak je je ook nog zorgen om mens en planeet? Dan is BikeFlip de oplossing voor jou!
“Kinderen groeien, fietsen niet”

Waarom kiezen voor een abonnement van BikeFlip?

Door fietsen op te knappen en een tweede leven te geven, maakt BikeFlip een eind aan de afvalberg van fietsen en de miljoenen kinderfietsjes die ongebruikt in schuurtjes staan. Elk jaar worden er ook nog steeds 1 miljoen nieuwe kinderfietsen gekocht, met nadelige gevolgen voor mens en milieu. Samen met BikeFlip maak je het verschil. Elke refurbished fiets bespaart namelijk maar liefst 100 kg CO2-uitstoot!Hoe werkt een abonnement op BikeFlip?

Het is enorm eenvoudig! Bepaal de juiste maat voor je kind en zoek vervolgens een leuke fiets uit op de website van BikeFlip, of bezoek de locatie in Utrecht of Amsterdam om een fiets fysiek uit te zoeken en te testen. In beide vestigingen is zelfs een heus indoor fietsparcour aanwezig om gelijk een te gekke testrit te kunnen maken. BikeFlip biedt (loop)fietsen aan voor kinderen vanaf 1 jaar tot en met de grote 28 inch fietsen voor 12-jarigen. Zo fiets je nooit meer op een te kleine fiets.

BikeFlip bezorgt de fiets vervolgens bij je thuis. Zodra je kind toe is aan een groter exemplaar, komt BikeFlip kosteloos de fiets bij jou thuis omruilen of “Flippen” zoals zij dat noemen. :)Iets kapot? Dan komen de professionele fietsexperts van BikeFlip ook bij jou thuis om de fiets te repareren. Gratis en voor niks, zodat jouw kind weer onbezorgde kilometers kan maken!

BikeFlip biedt niet alleen gemak, maar ook maatschappelijke waarde. De inclusieve werkplaats biedt kansen aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is er recent een nieuwe, grotere vestiging geopend in Utrecht, waar nog meer kinderen en ouders geholpen kunnen worden.

Kortingsactie via Kidsproof op BikeFlip 

Een abonnement is tijdelijk nog aantrekkelijker, wij mogen namens BikeFlip namelijk een mooie kortingscode aanbieden.

Kies je nu voor een abonnement? Gebruik dan de code KP24 en je betaalt de eerste 3 maanden helemaal niets. Gratis dus. Dat is nog eens een mooie kortingsactie! Klik door om gebruik te maken van de actie >>> kortingsactie BikeFlip

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij BikeFlip, ontzorg jezelf als ouder en fiets mee naar een duurzame toekomst.

Klik via de roze button door naar de site voor meer info en om je aan te melden! Naar de website