Nieuwe film Casper en Emma en de gouden ring

17 juli 2023
Het megapopulaire duo Casper en Emma hebben een nieuwe film: Casper en Emma en de gouden ring is dé zomerfilm, vanaf nu in de bioscoop. Lees hier wat onze Kidsproofreporters ervan vinden.

Deze film brengt je helemaal in de vakantiesferen en is ideaal als leuke activiteit in de zomervakantie!
Casper en Emma en de gouden ring

Het Verhaal


Casper en Emma zijn beste vriendjes en gaan samen met hun ouders, familie en opa op vakantie naar Malta. Ze nemen hun favoriete knuffels mevrouw Konijn (de knuffel van Emma) en Welpje van Casper mee. De knuffels kunnen praten en dat is leuk voor de kleine(re) kinderen, die de film bekijken.
Eenmaal bij het hotel gaat het al mis, want de blauw koffer van de vader van Casper wordt door de verkeerde blauwe (Volkswagen)bus meegenomen. De vader van Casper moet dus nieuwe kleren gaan kopen op het eiland en loopt in de meest komische outfits rond. Dit is erg grappig aan de film. Ook de duikbril van Casper ligt nog in de koffer, dus Casper kan niet duiken en blijft vooral bij en in het water met zijn voetjes.

Op het eiland ontmoeten ze vriendje Pawlu en zijn knuffel dolfijn. Tijdens de vakantie ontstaat een leuke en echte vakantievriendschap. Casper en Emma vinden in de zee een gouden ring met de naam van Amathea erop. Emma past zorgvuldig op de ring en hangt hem om haar nek. Ze zijn benieuwd naar de afkomst van de ring en gaan op onderzoek uit met opa. Op zoek naar meer achtergronden van de gouden ring beleven opa en de kinderen allerlei avonturen en daarom moet je de film echt gaan bekijken.

En gelukkig... aan het eind wordt het mysterie toch opgelost.

Geschikt voor alle leeftijden


Het is een spannende film. Door de leuke scènes van de knuffels is deze film leuk voor de kleine kinderen (vanaf 3 jaar en ouder). De kinderen van zes jaar en ouder begrijpen de verhaallijn beter. Een spannende film waarin de zoektocht van de gouden ring centraal staat, maar ook de onderlinge relaties in de familie, liefde en vriendschappen.
De film heeft geen “enge/gevaarlijke” scènes, waardoor je ook de kleine kinderen mee kunt nemen. Je waant je helemaal in vakantiesferen en deze film is dan ook een absolute aanrader om te gaan bekijken in de zomervakantie.

De film duurt ongeveer 80 minuten. Echt een vrolijke film voor het gehele gezin.

Kijk via de button in welke bioscoop de film draait.
In Nederland in de bioscoop via In the Air Family Entertainment en Just4kids.

Veel kijkplezier!

Groeten, Tamara & kids Naar de website