Kidsproof blogTerug

21x Clubjes in Amsterdam voor kinderen

30 augustus
Een nieuw schooljaar betekent ook de start van een nieuw seizoen van (sport)clubjes en workshops voor de kinderen. Creatief, actief, muzikaal, er zijn zoveel leuke activiteiten om te doen na schooltijd. Bekijk hier onze tips!
The Little Gym
Of jouw kind nu 4 maanden is of 12 jaar... Bij The Little Gym hebben ze passende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van babygym, tot kleutergym tot turnen. Hier zit je goed in je vel!

Knutselen bij Bar Kantoor Jr
Psst! Van 11 sept t/m 23 okt is elke woensdagmiddag Bar Kantoor Junior dag! Met een creatieve workshop, heerlijke limonade & heel veel pret! En iedere week is er een ander thema!

Pony's!!!
Op de diervriendelijke manege Stichting Waveren leer je niet alleen heel goed paardrijden, maar ook hoe je die leuke en lieve pony's goed moet verzorgen. Voor kinderen vanaf 6 jaar!

Als Rembrandt
Wil jij ook creatief bezig zijn als Rembrandt? Kom dan één van de vele cursussen doen in het Rijksmuseum! Ontdek de natuur, experimenteer met materialen en ga bezig met nieuwe technieken! (6+)

Theater maken!
De AJTS (Amsterdamse Jeugdtheaterschool) verzorgt theaterlessen vanaf 8 jaar. Hierbij staan persoonlijke aandacht, leskwaliteit en spelplezier voorop. Boek vlug een proefles voor 7 september!

Ontdek je talent!
Bij De Hermitage ontdek je jouw creatieve talent tijdens de kindercursus! Je doet een artistieke workshop geïnspireerd op een tentoonstelling. Iedere les is weer anders, maar altijd even leuk!

Muzieklessen
Van pingelen op een gitaar en spelen op een Djembé tot zingen in een koor of band... Muziekschool Amsterdam is dé plek voor muziekles voor kinderen. Er zijn al lessen voor peuters vanaf 1,5 jaar.

Kinderopvang
Spelen, leren, ontdekken & beleven, dat staat voorop bij de kindervang en voorschool van Combiwel voor Kinderen! En met locaties in Noord, Zuid en West is er vast een locatie bij jou in de buurt!

Swinging Violin
Violiste Saskia van der Giessen maakt vioolles swingend! Of je nu blues, jazz, pop of klassiek wil spelen, Swinging Violin helpt je op weg! Jouw ervaring en wensen zijn leidend hier! (4+)

Dansen en zingen
Bij de hippe Urban dans- en zangschool BeatZone leer jij de tofste dansstylen en de coolste liedjes. Ga je voor breakdance, street dance of pop choir? Er wordt gewerkt aan een optreden/voorstelling...

Interactieve gym
Bewegen wordt naar een heel nieuwe level getild bij Friends call me Jim! Surf op grote golven, ga op jungle-safari en zweef door de ruimte. Hier kan het allemaal! Voor kids van 2 tot 7 jaar.

Mindfulness
De dierenvriendjes-training van BBB Health Boutique is een handige tool voor de opvoeding van je kind (4-9 jaar)! De training volg je samen. Samen leren jullie zo meer over gedrag, emoties en ontspanning.

Voor de kleintjes
De voetjes gaan van de vloer tijdens de peuter- en kleuterdanslessen van Damoves! Naast lekker bewegen, wordt er ook gewerkt aan expressie, durf en fantasie. Leerzaam en erg leuk dus!

Schaatsen (5+)
Zorg dat je klaar bent voor het schaatsseizoen met de schaatslessen op de Jaap Eden IJsbaan! Met de halfseizoenscursus word je in 10 weken helemaal klaar gestoomd om (bijna) net zo goed te worden als Sven!

11 Sporten!
Bij Monkey Moves leer je niet één, niet twee, maar 11 populaire sporten! Je gaat minimaal 3 weken bezig met een sport en dan door naar de volgende. Ideaal voor bewegelijke kids, al vanaf 1,5 jaar!

Fanwork Musicals
Kom naar Fanwork Musicals en leer dansen, zingen én acteren in een gezellige groep kinderen die hetzelfde niveau hebben als jij. Al vanaf 4 jaar! Je werkt toe naar een te gekke eindvoorstelling.

De kracht van dans
Met dans en beweging stimuleer je de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind. Memotion organiseert verschillende activiteiten om dit te doen. Denk aan ouder/kind-workshops en coaching!

Het podium op!
In het PLEIN THEATER worden kinderen van 9 t/m 12 jonge theatermakers! Met ervaren theater-docenten werk je aan supertoffe voorstellingen in de theaterzaal. NB: 18 sept gratis Kidsproof proefles!

Lucky Beat
Muzikanten in de dop opgelet! Voor elke leeftijd is er wel een muzikale les bij Lucky Beat! Of je nu wilt zingen, dansen, in een band of een instrument wilt leren bespelen. Hier kan het! (In NL en ENG)

Kidskunstlab
Deze herfst starten er weer nieuwe workshopseries bij OCCII Kinderpret! Ga jij een bandje opzetten? Of liever een filmpje maken? Maak enge maskers of zet je eigen poef in elkaar! Lekker creatief allemaal!

Charly Cares
Ben je op zoek naar een nieuwe oppas of toe aan vernieuwing binnen jouw oppas-pool? Charly Cares biedt betrouwbare Oppas Angels voor ieder moment. Dankzij de persoonlijke screening en referentie check ga jij met een gerust gevoel op pad.