• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Fijne uitjes in juni, vaderdag & kinderfeestjes

4 juni 2024
Toffe activiteiten, kinderfeestjes voor de jarige jetjes en jobjes, leuke voorstellingen en fijne plekjes waar je kunt eten & spelen. We hebben weer een fijn lijstje samengesteld om er op uit te gaan in juni.

NIEUW: Jumpsquare

In Amsterdam Noord is een nieuwe Jumpsquare locatie geopend met toffe attracties en trampolines als een Trapeze, Battle Beam, Ninja Parcours, Airtrack Arena. En wij mochten alles uitproberen. Lees wat we ervan vonden!

De Efteling Musical | 4+

Klein Duimpje, Heks, Wolf, Roodkapje, Assepoester en andere Sprookjesbos bewoners komen op 16 juni naar de DeLaMar voor een gi-ga-gantisch avontuur. Zing & dans mee én ontdek hoe het is om groot of klein te zijn!

Finale van het Concours

Zet zondag 23 juni alvast in de agenda! Dan treden de finalisten van het Koninklijk Concertgebouw Concours op in Het Concertgebouw. Na verschillende rondes zijn er 8 finalisten die het tegen elkaar opnemen. Kom jij ze steunen?

Theater voor kleintjes

Over dieren, over zeilen, over de regenboog of de seizoenen. Het Black Cat Theatre heeft zo veel super leuke en lieve voorstellingen! En allemaal speciaal gemaakt voor de allerkleinsten, van 1 tot 6 jaar. Boek snel kaartjes voor juni.

NIEUW: Open atelier

In het Open atelier in het Van Gogh Museum liggen de potloden en het papier al voor je klaar. Leef je creatief helemaal uit. Speel met licht, perspectief en vorm. Ga zelf aan de slag of doe een van de tekenopdrachten. Entree museum gratis < 18 jaar.

Windkarren bouwen op 5 juni!

Wat een vette workshop hebben ze weer bedacht bij het NDSM Kinderatelier. Samen timmeren, plakken, zagen en waaien. Dat worden vast fantastische waaibare en zeilende droomhuizen! Je kunt nog mee doen, wel ff aanmelden.

Deze tip is NIET voor vaders

Zondag 16 juni is het vaderdag. Heb jij al een cadeautje voor papa of een andere lieve man? Van verrassingskaartjes tot een fotoshoot en van een heerlijke taart tot zelfgemaakte 'happy socks': in ons blog vind je 24 Vaderdag verrassingen!

Stoere buitenfeestjes

Op zoek naar een cool, vet, stoer uitje? Bij Stal Oostwal organiseren ze echt té gekke kinderpartijtjes! Je kunt leren trial biken, e-quad racen of ponyrijden. Met andere leuke buitenspelletjes en een hapje & drankje een heel compleet feest. Nu met 5% Kidsproofkorting.

Leuke Musicallessen

Zingen, dansen, acteren en heel veel plezier hebben! Bij de musicallessen van Telekids Musicalschool Amsterdam staat jouw kind helemaal in de spotlight. Benieuwd? Meld je kind aan voor een proefles in juni of juli.

Bikeflip ontzorgt je

Ben je er klaar mee om elk jaar weer een nieuwe fiets te kopen voor je kind omdat hij of zij er zo snel uitgroeit? En maak je je ook zorgen om mens en planeet? Dan is het kinderfietsabonnement van BikeFlip de oplossing voor jou! Ook fijn; 3 maanden gratis via Kidsproof.

Benefietmiddag

Zondag 9 juni slaan Theater De Krakeling, Amsterdams Andalusisch Orkest, De Toneelmakerij en Danstheater AYA de handen ineen voor kinderen in oorlogsgebied. Er is een fancy fair, theater en muziek voor Warchild. De toegang is gratis. Donaties zijn natuurlijk altijd welkom.

Doe mee! Buitenspeeldag

Jaaah, woensdag 12 juni is het weer Buitenspeeldag. TV op zwart en iPads, telefoons aan de kant en ga lekker buiten spelen. Samen met Jantje Beton en Nickelodeon maak je een dag lang van Nederland een grote speeltuin!

Eten & buiten spelen

Ga je graag af en toe uit eten met de kids. En is te lang tafelen dan een uitdaging? Wij hebben een lijstje met restaurants met een heerlijke buitenspeelplek. Jullie lekker tafelen, kids lekker spelen. Iedereen blij ;-)

Op zoek naar gezinsuitjes, familie-uitjes op een specifieke datum, klik door naar onze Uitagenda! Naar de website