Zing en swing mee met de leukste familieconcerten in Het Concertgebouw

6 september 2022
Een familieconcert in Het Concertgebouw is een magische ervaring; een echte belevenis! Ze zijn er al voor kinderen vanaf 0 jaar. We hebben er 9 voor je op een rij gezet, plus nog 3 muzikale tips! Luister, zing en swing mee!

Bon dia, goeiemorgen | 4+

Hallloooo, wakker worden! Zin in een swingend feestje? Reis dan op 17 september mee over de Antillen in deze nieuwe kleutervoorstelling. Met de leukste liedjes over dieren, buitenspelen en natuurlijk feestjes! Ben jij erbij?

Babyconcerten | 0 - 16 mnd

Een concert speciaal voor de aller-, aller-, allerkleinsten! In de sfeervolle Spiegelzaal biedt dit babyconcert een afwisseling van muziek, stilte, luisteren en meedoen. Wees er wel snel bij, want de kaarten gaan razend rap! Er zijn meerdere data met babyconcerten.

Apennoten | 2 - 4 jaar

Hey Aapjes, zet 7 oktober alvast in je agenda! Dan komt Nienke van den Berg, bekend van NPO Zappelin, liedjes met je zingen waarbij je wel mee moet doen. Het wordt een vrolijke boel met zang, verhaaltjes en malle kleuren. Tot dan!

Krijg de kleure! | 5+

Kleuren zoals rood en blauw gebruiken wij heel vaak, maar waren die kleuren er altijd al en hoe zijn deze ontstaan? En kun je met kleur dansen of praten? Ga op zondag 9 oktober mee in een muzikale dans door een te gekke kleurrijke wereld.

Hij komt, hij komt

Of toch niet... Want weet de Sint de weg nog wel naar Het Concertgebouw? En kennen de zenuwachtige pietjes alle liedjes nog wel? Jouw hulp is hard nodig tijdens het Sinterklaasconcert op 23 november. Oefen jij alvast de liedjes?

Ho.., Ho.., Ho..

Kerst is het grootste familiefeest van het jaar! Kom samen met het gezin helemaal in de kerststemming tijdens een van de familie Kerstconcerten. Luister naar de betoverende muziek en swing mee op 18, 27, 28, 29 en 30 december! Er zijn concerten voor verschillende leeftijden.
 

Be Opera | 6+

Wat maakt opera bijzonder en wat gebeurt er als er gezongen en gespeeld wordt? Ontdek deze muzikale belevenis op 5 maart. Ongemerkt kruipt de muziek van verschillende componisten in je oren, om daar nooit meer weg te gaan.

StuiterStokken | 4 - 5 jaar

Barst jij van de energie? Stuiter dan lekker mee tijdens KleuterSinfonietta StuiterStokken. De strijkstokken van de musici stuiteren alle kanten op. Maar wat gebeurt er als ze beide een andere kant op willen? Ontdek het op 28 januari!

Meld je aan!

Speel je jazz, pop, rock, hiphop of klassiek? Ben je tussen de 9 en 14 jaar én wil je graag optreden in Het Concertgebouw? Dit is jouw kans! Meld je nu alvast aan voor het Koninklijk Concertgebouw Concours 2023.
Meld je aan ?

KleuterSinfonietta | 4 - 5 jaar

In KeuterSinfonietta Kom, we gaan spelen, vervelen de muzikanten zich nooit, want ze weten de leukste spelletjes. Verstoppertje of tikkertje, wie is het grootst, wie is het snelst? Iedereen mag meedoen! Speel je me
Bekijk de verschillende data ?

Word lid van Entrée Junior

Entrée Junior is het juniorlidmaatschap van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Voor slechts €5 per jaar kunnen kids (0 - 18 jaar) genieten van kortingen op concerten en unieke events. Én een uniek welkomstcadeau!

Podcast: Mijn Instrument

Wil jouw koter graag een instrument spelen maar weet hij of zij niet welke? In de podcast Mijn Instrument vertellen kinderen over hun instrument en laten ze stukjes horen. Luister o.a. naar de harp, saxofoon, klarinet, cello en trompet!

Voor alle familieconcerten in Het Concertgebouw in seizoen 2022/2023, klik door op de roze button. Naar de website