8 Herfstvakantie kampen in Amsterdam op een rij

3 oktober 2022
Nog even en we hebben herfstvakantie. Heb je nog geen plannen? We hebben super leuke, creatieve, actieve en sportieve herfstvakantiekampen voor je verzameld!
Herfstvakantie kamp

Boek een te gek herfstkamp


Adventure Sportkamp!

Sportievelingen opgelet! Dit sportkamp van Sport4kidz is echt iets voor jou. Met gave GPS speurtochten, survivallen en vlotten bouwen is dit kamp een echte aanrader voor de herfstvakantie!

Little Star Fitness Camps

Tijdens het vakantiekamp van Little Star Fitness komt van alles aan bod! Sporten, knutselen, ontdekken van de wetenschap, voeding en nog veel meer. En dat met een grote doses plezier!

UP Events Kids kamp

Het herfstkamp van UP Events Kids is één groot feest. Naast lasertag, Robinson Crusoe, boogschieten en bubbelvoetbal, ga je ook de spelarcade, kettingreactie en de toffe escape game ontdekken.

MonkeyMoves

Kleine aapjes verzamelen maar! Tijdens dit leuke kamp van Monkey Moves kun en wil je niet stil blijven zitten. Spelletjes, leuke dansjes en sport zorgen voor een te gekke vakantie met leeftijdsgenootjes .

Little Gym

Breng de stuiterballen deze vakantie maar naar The Little Gym. Elke dag hebben ze hier een divers programma van spel en gymnastiek die de fysieke en motorische vaardigheden stimuleert!

Creatief in de rimboe

Ga mee op expeditie tijdens het dagkamp van Hotmamahot. Dit creatieve kamp voor kids tussen de 7 en 11 jaar zit vol met creatieve activiteiten. Knutselen, koken, ravotten alles is mogelijk!

Musical4daagse

Kom dansen, zingen, acteren en ervaar hoe het is om zelf op het toneel te staan tijdens de Musical4daagse. Vier dagen geniet je van magie in Schouwburg Amstelveen. Kom jij ook tijdens de herfstvakantie op het toneel staan?

ART CAMP bij ARTZUID

In de herfstvakantie is er bij ARTZUID een gaaf ART CAMP met het thema Pop Art. Je bespreekt de commercie, consumptiemaatschappij en afval-problematiek. Je maakt kennis met veel knutselmaterialen en creëert eigen kunst!


Nog meer vakantiekampen


Ben je benieuwd welke kampen er nog meer zijn in de herfstvakantie? Snuffel dan eens door onze nieuwe 'Op kamp' categorie op de site. Daar houden we het hele jaar bij welke kampen er worden georganiseerd.


Liesbeth & Dies Naar de website