Kidsproof blogTerug

15x Een kinderfeestje in Amsterdam voor de herfst!

30 augustus
Tijd voor een feestje! Een grote knalfuif, surpriseparty, stoer feest óf creatief partijtje. De mogelijkheden voor kinderfeestjes zijn eindeloos... We maken de keuze graag iets makkelijker met deze feestelijke tips!
Kies je eigen feest!
Bij het kinderfeestje van UP Events kies jij wat je gaat doen! Ga je voor archery tag, lasergamen, bubbel voetbal of één van de andere actieve activiteiten? Of kies er gewoon twee! (8+)

Een reis naar Italië
De Hermitage neemt je mee op ontdekkingsreis naar Rome in de 18e eeuw. En bij een reis hoort natuurlijk een souvenir! Die moet je wel even zelf maken in het atelier! Knutsel je mee? (6+)

Natuurfeestje
Een survivalfeest, een boswachterfeest... Het houdt maar niet op met de coole kinderfeestjes in de natuur van De Natureluur! Vanaf 4 jaar kun je hier al terecht. En ook met grote groepen!

3x Rijksmuseum
Je kunt niet kiezen uit één, niet twee, maar uit drie creatieve feesten in het Rijksmuseum! Kies voor het groepsportret! Of wil je liever op expeditie naar Nova Zembla? Of schilder met licht als Rembrandt!

Graffitifun
Maak allemaal een eigen graffiti paneeltje! Nodig je vrienden en vriendinnen uit en ga samen aan de slag met Graffitifun. Een echte graffiti artiest helpt jullie op weg. Dat klinkt als een super cool feestje toch?

Powerzone party
Bowlen, glowgolf of lasergamen? Dan is Powerzone de plek voor jouw party! Alle feestjes zijn inclusief wat lekkers. Dat wordt smullen! Met de Kidsproof code krijg je ook nog 10% korting!

Waterpret (8+)
Voor een spetterend feestje op het water, zit je bij Watersportcentrum Sloterplas goed! Hier kun je vlotten bouwen, kanoën of optimist zeilen. Je hebt alleen een zwemdiploma nodig en heel veel zin!

Feestje bij Verkade
Mmmm een feestje om je vingers bij af te likken! Steek je handen uit de mouwen en ga aan de slag als koekenbakker, cacao-expert of meisje van Verkade in het Zaans Museum!

Ninja parcours
Bij VROG, dé freerunning Club van Amsterdam, kun je terecht voor een uitdagend ninja of freerunning parcours (vanaf 8 jaar). Ook leuk voor exclusieve trampoline feestjes (vanaf 4 jaar)!

Terug in de tijd
Veerdienst Amsterdam brengt jouw feestje naar Forteiland Pampus of Het Muiderslot! Daar kun je super toffe activiteiten en speurtochten doen. Perfect voor piraten, prinsessen en ridders!

JHM Kindermuseum
Kom jij je eigen glazen feestbeker beschilderen? Of neem je je vrienden en vriendinnen liever mee om Mazzelbingo te spelen? Jij bepaalt het in het JHM Kindermuseum! PS. Er is taart voor iedereen!

Roos Dansverhalen
Feestje thuis saai? Niet met Roos Dansverhalen! Kids t/m 8 jaar kunnen genieten van een te gek poppenspel die je zelf kunt uitkiezen! Daarna is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Doe je mee?

De boom in!
Durfvallen opgelet! Als jij niet schrikt van hoogtes en avontuur, dan is een feest bij Fun Forest wat voor jou! Klim en ga op zoek naar de schat. Maar wees snel, want de feestjes kun je tot nov nog boeken!

Geef Entrée Junior
Er gaat een klassieke wereld voor je open met het lidmaatschap van Entrée Junior! Voor slechts €5 per jaar geniet jij van speciale events en korting op concerten... Echt een super cadeau!

Nieuw partijtje!
Vanaf 12 okt kun je een gloednieuw feestje kiezen in Het Tropenmuseum! Tijdens dit feestje kom je te weten hoe andere kinderen over de hele wereld hun verjaardag vieren. En er zijn nog andere feestjes...

Secret Mission
Kruip in de huid van een Geheim Agent tijdens dit spannende partijtje van Bootcamp4Kids! Of kies voor een thema als Superhelden, Supermodel of Ninja. Supertof!

Traktatiestress?
Echt niet nodig,,, er zijn al zoveel leuke traktaties bedacht. Put naar hartelust uit onze rij ideeën. Van makkelijk tot heel creatief en met ook gezonde en glutenvrije varianten.

Nog meer feestjes
Heb jij al deze feestjes al eens gevierd? Of zit jouw perfect birthdayparty er niet tussen? Snuffel dan eens tussen de 285 (!) feestjes op onze site. Wedden dat je wat leuks vindt?