17x Toffe kinderfeestjes voor jetjes en jobjes in Amsterdam

31 augustus 2023
Had je in de zomer ook een jarige? Binnenkort een kinderfeestje vieren? We hebben hieronder weer superleuke verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam verzameld. Veel plezier!

Creatief feestje

Creabea's vieren hun feestje in het Van Gogh Museum! Schilder frisse bloesems, griezelige schedels of maak met je vrienden bijzondere zelfportretten. En natuurlijk kun je in het museum kijken naar het werk van Vincent zelf.

Klim- en klauterfeestje

Tijdens een actief verjaardagsfeestje van The Little Gym hebben de jarige en vriendjes de zaal helemaal voor zichzelf! De activiteiten zijn speciaal voor hen voorbereid door de instructeurs. Lekker klauteren in een kleurrijke omgeving!

Feestje in het Funcenter

Een feestje bij Fun Center Amstelveen betekent 1,5 uur je uitleven in het Fun Center, onbeperkt jumpen, een sessie lasergamen en gamen op het grote scherm. En natuurlijk kunnen de limonade en frietjes niet ontbreken!

Virtuele ontsnapping

Het is samenwerken geblazen tijdens een kinderfeestje van Logiscool. Zal het jullie lukken om uit de kamer te ontsnappen en de wereld te redden? Een feestje staat garant voor 3 uur plezier in de digitale wereld met meerdere gave spellen!

Feestje bij Little Star

Bij Little Star kies je uit een sportfeestje, dansfeestje, circusfeestje, discofeestje of een combinatie daarvan. Actief wordt het zeker! Je kunt zelf een locatie kiezen of Little Star er eentje laten regelen. De kids krijgen achteraf een verrassing mee!

Bowlen, lasergamen, minigolf

Vier een tof feestje bij Aloha waar je kunt Bowlen of Lasergamen of Minigolf spelen of gewoon alledrie! Het partijtje wordt extra leuk met de kidsbox vol snacks. En wanneer je reserveert via Kidsproof krijg je 10% korting!

Actieve kinderfeestjes

Wanneer je een feestje viert bij UP Events Kids kun je kiezen uit maar liefst 3 verschillende pakketten. Elk pakket betekent één of meerdere activiteiten en chips en limo. Denk aan Bubbelbal, Lasergamen of Archery Tag! Gaaf!

Sportieve outdoor party

Bijna jarig en op zoek naar een actief kinderfeestje? Bij Sport4kidz zit je goed! En de opties zijn ruim: van een GPS feestje, tot boogschieten, skaten en beachsport. Neem alle vriendjes mee en ga lekker samen op pad!

Feestje vol actie en snelheid!

Bij een kinderfeestje van Move Amsterdam staat mobiliteit centraal. Voor snelheidsduivels is er een racefeestje in een Porsche simulator, creatievelingen versieren een auto op zonne-energie. Echt zo vet daar!

VR game feestje

Games worden werkelijkheid bij ADAM VR Game Park! Neem je vriendjes mee in een avontuurlijke omgeving vol spookjes, wolkenkrabbers, achtbanen en meer! En er zijn ook spannende VR escaperooms. Wat een feest!

Feestje bij Verkade

Een lekker en leerzaam kinderpartijtje hou je bij de Verkade Experience in het Zaans Museum! Hier kruipen jullie voor één dag in de huid van een Verkademeisje, koekenbakker of cacao-expert. Zijn jullie handig genoeg?

Feestje op rolletjes

Disco Queens en Kings opgelet! Bij Skate Heroes kun je met je kinderfeestje rondscheuren op skates! Je leert de basis moves en steps op lekkere tunes. In 2 uur doe je leuke dansjes en spelletjes en rol je samen door de zaal heen!

Kinderkookfeestje

Klaar om de lekkerste dingen te koken? Leer samen de fijne kneepjes van het vak bij Kookstudio Tompouce! Er zijn hier verschillende feestjes mogelijk. Van sushi tot pizza en cupcakes. In no time leer je je eigen verjaardagstaart te bakken!

Pony feestje

Na taart en cadeautjes in de gezellige kantine van Stichting Waveren mogen de kids 2 uur aan de slag met de pony’s! Borstelen knuffelen, opzadelen en rijden! Dat wordt een verjaardag vol dierenliefde en fijne ritjes. Ervaring niet nodig.

Spelen bij Funzone

FunZone is een droom voor kinderen! In alle hoeken en gaten vind je hier leuke attracties en spellen. Glij, klim en kauter met je vrienden in het speelparadijs! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om je feestje uit te breiden.

Verjaardag in het atelier

Vier je verjaardag op een kunstzinnige manier in het Cobra Museum! Hier mogen kinderen los gaan met hun eigen kunstwerk, spontaan en experimenteel. Er is keuze uit een schilderopdracht of ruimtelijk werkstuk. Heerlijk creabea!

Pizza maken en spelen

Maak van je kinderfeestje een échte Happy Birthday bij Happy Italy. Samen je eigen pizza bakken onder begeleiding van een echte pizza chef, lekker spelen in het indoor speelparadijs en tot slot smullen van sweet pizza’s met Nutella.

Traktaties

Er is er een jarig, hoera' en dat betekent: trakteren! Ga je voor een gezonde, een zoete, een knutseltraktatie of een zonder gluten? We hebben een hoop inspiratie voor traktaties voor je op een rijtje gezet! Smullen maar!

Feestjes, feestjes en feestjes

Wat zijn er toch veel supertoffe feestjes! Op onze kinderfeestjes-pagina vind je alle verjaardagfeestjes in en om Amsterdam. Tip: laat je kind door de feestjes struinen en haar/zijn top 5 samenstellen! Naar de website