21 Toffe kinderfeestjes voor jetjes en jobjes in Amsterdam

13 augustus 2020
Was je jarig deze zomer, of door cornona nog niet je verjaardagsfeestje kunnen vieren? Of binnenkort jarig? We hebben 21 toffe kinderfeestjes voor je op een rij gezet. Fijne verjaardag!
Glowgolf
Wat een toffe ervaring: minigolfen op een golfbaan uitgelicht met glow in the dark bij Glowgolf Amsterdam. Kinderen vanaf vier jaar kunnen al een balletje slaan op deze coole baan. 

Miniprofessors
Ga met jouw favoriete, wetenschappelijke vrienden experimenteren bij WOW. Ervaar onmogelijke chemische reacties en zie hoe de wereld als een regenboog verschijnt.

Creatief partijtje
Jouw verjaardag tussen de topstukken van de Hermitage Amsterdam? Het kan gewoon! Eerst gaan jullie op pad met een gids door de expositie. En dan maak je zelf kunst in een creatieve workshop. 

Sportieve mix
Bij twijfel, kies alles! Want het kan gewoon allemaal bij Aloha (voorheen de Powerzone)! Bowlen op een witte, glimmende bowlingbaan, lasergamen in een vette arena én glow in de dark midgetgolfen! 

Survivalfeestje
Bouw je eigen hut, leer stokvechten en ga aan de slag met pijl en boog tijdens het survivalfeestje van De Natureluur. Ben je niet zo van het survivallen? De Natureluur biedt meerdere natuurfeestjes.

Kleurenpartij
Vier je feestje in het Rijksmuseum! Eerst gaan jullie de feestelijke werken in het museum bekijken en daarna experimenteren met kleur en verf. Met een kleurrijk zelfportret ga je naar huis!

Pony feestje
Hét perfecte feestje voor ponyliefhebbers. Bij Stichting Waveren mogen jullie knuffelen, poetsen en natuurlijk rijden! In overleg met de juf ga je spelletjes doen, een buitenritje maken of een lesje doen.

MazzelTOF!
Het Joods Historisch Kindermuseum heeft 2 toffe kinderfeestjes. Voor creatieve kinderen is er het Feestbeker-partijtje. Liever een spel doen? Kies dan voor de Mazzelbingo! Beide zijn in het atelier.

Sportief & stoer Zoek je een mega tof kinderfeestje? Ga dan lasergamen, een escape room doen, VR spelen of bubbelvoetballen. En heb je moeite met kiezen? Bij UP Events kun je deze ook combineren!

Superstar Party
Bij BeatZone zing je tijdens je feestje je eigen single in en leer je hier een hippe choreografie bij! De dag sluiten jullie af met een megaperformance voor alle ouders op jullie eigen single. Te gek toch!

Wind 'n Wheels
Op zoek naar een spectaculair feestje? Scheur met een blokart over het strand bij Wind 'n Wheels! Naast landzeilen kun je er ook acro bungee doen of op elektrische skateboards rijden.

Chocola en koek
Dit is zo'n leuke: Een lekker en leerzaam kinderpartijtje bij de Verkade Experience in het Zaans Museum! Word jij een Verkademeisje, koekenbakker of cacao-expert?

Knutsel & dans
Pimp een linnen tas of t-shirt tot een uniek ontwerp, maak een kunstwerk óf een dansvoorstelling onder leiding van een dansdocent. Met Coloured Creatures wordt het een super creatief feest.

De boom in!
In het klimbos van Fun Forest vier je een actief kinderfeestje met klimmen, klauteren en ziplinen! En nú ook al vanaf 6 jaar met het nieuwe parcours 1. Kijk hier hoe wij als eersten door de bomen gingen!

Creatief thuis 3+
Roos is zo veelzijdig! Nodig je haar thuis uit voor een kinderfeestje, dan neemt ze óf haar toverwol of tafelpoppen mee. Zeker weten dat de kinderen een magische verjaardag hebben!

SoundLAB aan 't IJ
Maak met je vrienden en vriendinnen een eigen muziekstuk met 100 te gekke, experimentele instrumenten in het SoundLAB van het Muziekgebouw aan 't IJ! Dat wordt lachen!

NIEUW: Goochelen
Tadaaaaa. Goochelaar Maarten woont net in Amsterdam. Dus wil je een origineel kinderpartijtje, boek hem snel! Vlot, vriendelijk en met toffe trucs. PS: Aan het einde leer je er zelf ook een! 1, 2, 3, nieuw!

KidsFort feest
Bij FORTtreffelijk in Marken-Binnen kan je een stoer partijtje geven met een escaperoom én lasergamen in een fantastisch fort! Een unieke locatie voor een onvergetelijk feestje!

Actief op locatie
In het parkje om de hoek, in een gymzaal of op het schoolplein. Bij BubbelBal regel je een actief feestje bij jou in de buurt! Wordt het Bubbelbal, lasergame of Archery attack? Een combi kan ook!

Robot, dino of vaas?
De keuze is reuze bij de Pluktuin Amstelveen! Of je nu van met hout werken houdt of graag schildert, hier vind je altijd wel een feestje dat bij je past. Bij mooi weer lekker buiten en anders in het atelier.

Freerun & springen
VROG biedt verschillende kinderfeestjes freerunnen en trampoline springen. Check je Ninja skills tijdens de NINJA Party, of regel de hal voor jullie zelf tijdens de 'Just for You' of maak een COMBO!

Op zoek naar nog meer verjaardagsfeestjes? Op Kidsproof Amsterdam vind je er meer dan 200....zit er vast een voor je tussen die jij leuk vindt! Naar alle feestjes -->>