8 keer naar buiten in de herfstvakantie

17 oktober 2023
Regenlaarzen aan, regenpak aan en hup eruit, want deze uitjes zijn zeker de moeite waard om je in de herfstvakantie los te weken van de verwarming en lekker naar buiten te gaan!

Halloween bij Pluktuin

Heel oktober zit bij Pluktuin Amstelveen vol met pompoenactiviteiten! Zo kunnen kinderen pompoenen uithollen en is er Pumpkin Pie. Op 29 oktober wordt er afgesloten met het Halloweenfeest. Doe toverexamen en ontvang een diploma!

Lekker randwandelen

Zin in een herfstwandeling? Rondom Amsterdam kun je geweldig wandelen! We hebben 5 wandelingen op een rijtje gezet die niet te lang zijn. Verzamel herfstbladeren, ontdek de speelplekken en geniet van de prachtige natuur!

Herfstblaadjes verzamelen

In de Hortus ontstaat weer een tapijtje van prachtig gekleurde herfstbladen. Haal bij de portier een gratis plakboek en plak er de mooiste exemplaren in. Zo maak je je eigen Hortus plakboek! Leuke herfstactiviteit tot en met eind november.

Herfst in het bos

Waar ervaar je dit seizoen beter dan in het Amsterdamse Bos? Tijdens het herfstfestival staan er wandelingen en activiteiten op het programma zoals een eekhoornexpeditie. Of ontdek het bos op eigen houtje met de Herfstspeurtocht!

Sloepje huren

Op maar liefst 7 locaties in Amsterdam liggen de sloepen van Mokumboot verhuur klaar voor een tocht over de grachten. Een vaarbewijs is niet nodig en er liggen reddingsvesten klaar voor de veiligheid. Ontdek samen de wateren!

Naar de Pluktuin in de herfst

Er is ieder seizoen wat te doen bij Pluktuin Amstelveen. Oktober is de maand van de pompoen, dus kunnen kids deze vruchten komen uithollen en versieren. Lekker kopje koffie en stukje appeltaart erbij. Top familieuitje toch!

Het schaatsseizoen van start

Jippie, vanaf 21 oktober is de Jaap Eden IJsbaan weer open en dat wordt gevierd met hoge korting! De eerste weken kunnen kinderen voor €1,- naar binnen en sjeest de tweede volwassene gratis over het ijs! Laat de winter maar beginnen!

Voor de complete agenda in de herfstvakantie, klik op de roze button!

Veel plezier! Naar de website