icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

November en begin december uitjes

11 november 2019
Die donkere dagen van november en december.. Vul je gewoon lekker met leuke uitstapjes, vrolijke concerten en toffe museumbezoeken. Boek snel dat schaatskamp, die zwemles of check je fiets. Vlug, voor het feesten weer begint. Liefs, Dies en Liesbeth
#Hierteekenen festival
Neem je hele familie op 23 & 24 november mee naar het Rijksmuseum want dan is hier het #hierteekenen festival. Er zijn heel veel gratis tekenactiviteiten en tekentours waarin je nog beter leert kijken.....en tekenen!

Notenkraker & Muizenkoning
Stap in de wonderlijke wereld van Notenkraker en Muizenkoning en beleef de magie van één van de bekendste balletsprookjes ter wereld. Een magisch en feestelijk verhaal van Het Nationale Ballet voor de hele familie!

Lekker Schaatsen!
Wil je (beter) leren schaatsen? Kom dan naar de Jaap Eden IJsbaan! Met in de kerstvakantie zelfs 2 kampen: 23, 24 en 27 dec. de Kerstcursus en 30, 31 dec. & 2, 3 jan. de Nieuwjaarscursus! Toffe én actieve vakantie invulling.

Tuin vol slagwerk 6+
In de achtertuin van Slagwerk Den Haag is een heus muzikaal oerwoud gegroeid. Samen met de kinderen halen ze muziek uit de gekste bronnen, zoals bloempotten en cactussen.Toffe première in het Muziekgebouw op 24 nov!

Apenkooien (3+)
Yihaaa, het Apenkooi seizoen is weer geopend! Alle aapjes kunnen komen zwieren, rennen, klimmen en glijden op 24 nov en 15 & 19 dec (XXL editie) bij Sport4Kidz. Klik voor exacte tijden en locaties.

Dolfje Weerwolfje
Swing vrijdag 22 november mee met deze musical voor de hele familie! Beleef gave tovertrucs, leuke liedjes, mystieke wezens en liefdesdrankjes in DeLaMar Theater! (6+) Zal Dolfje ooit nog vrij komen?

Lekker eten: Jansz.
Sluit de laatste zondag in november gezellig af met een familiediner bij Jansz. Family Sundays! Jullie zijn vanaf 16:30 uur welkom. Voor de kids is er een speciaal menu en een speelruimte met toezicht!

Meis! (6+)
Kom kijken naar dit spannende humoristische sprookje in het Plein Theater! Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? Dwaal samen met de kleine Meis door het bos!

KLANK ( 2-4 jaar)
Tik, woesj, trommel, wat voor klanken maak jij? Wat is een klank eigenlijk? Een zangeres en danseres gaan samen op onderzoek uit. Klinkende voorstelling voor peuters in het Muziekgebouw op 24 nov.

Veilig achterop
Zit jouw kleintje wel Veilig Achterop de fiets? Heb je een veilig zitje en de juiste spaakafscherming? Meer weten, klik door -->>

Veel plezier, met deze tips kom je vast de korte donkere dagen door.