18x (hartverwarmende) uitjes in November en begin december

22 november 2022
Die donkere dagen van november en december.. Vul je gewoon lekker met leuke (hartverwarmende) uitstapjes, vrolijke concerten, toffe voorstellingen, actieve fysieke uitjes en te gekke museumbezoeken. Boek vlug, voor het feesten weer begint.

Een nieuwe urban hotspot

VROG heeft een te gekke nieuwe locatie in het centrum. Een urban hotspot waar je kunt trampoline springen, freerunnen, je verjaardagsfeestje kunt houden. In de vakanties organiseren ze toffe freerun en trampoline kampen! Neem snel een kijkje!

Panasj hockeykamp

In de kerstvakantie organiseert Panasj 2 te gekke hockeykampen voor kinderen tussen de 3,5 en 14 jaar. Met goed opgeleide trainers gaan de kinderen spelenderwijs hockeyen op basis van de Panasj methode. Plezier staat centraal!

Kruidkoek

Geniet een uur lang van gitaren, bassen, saxofoon en drums tijdens dit superleuke familieconcert in het Bimhuis. Deze coole, stomende garagejazz is leuk voor het hele gezin. Kom jij ook genieten van deze muzikale zondagmiddag 11 dec.

Het Lijflied (5+)

Je hersenen, je darmen en het hart. Hoe werken deze organen eigenlijk allemaal? Dat ontdek je tijdens deze fantastische voorstelling Het Lijflied. Wil jij mee met Ina op reis door haar eigen lichaam? Koop dan snel kaartjes! Lijflied is in diverse theaters te zien.

Familierondleiding (6+)

Hoe goed ken jij je familie eigenlijk? Wat is de lievelingskleur van je broertje en wat is het mooiste kunstwerk van je moeder? Beleef het Stedelijk Museum en de toffe kunstwerken met elkaar! Benieuwd naar deze familierondleiding? Reserveer snel voor elke zaterdag om 11:30 uur

Aan de andere kant (4+)

Ik zie, ik zie; wat ik denk te zien en het is... De Rietstraat. De straat waar de nieuwsgierige 6-jarige Bir Kasif woont. Ze gaat bij alle buren op bezoek en leert over vooroordelen. Deze knotsgekke voorstelling is te zien in de Meervaart. Boek tickets voor 27 november.

World of Dinos

Wroahhhh...World of Dinos is deze kerstvakantie te zien in Expo Greater Amsterdam. Samen vormen ze van 10 dec t/m 15 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. Scoor nu tickets via Kidsproof met 25% korting!

Een leuk avondje uit (8+)

Deze gefluisterde musical is nu te zien bij ITA. Pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. Helaas kan niet iedereen meedoen, maar aan de zijlijn wordt de show gestolen.

Move, gratis voor scholen

Een auto zonder stuur, toffe games, coole films en een spel waarmee je kunt testen hoe snel jij remt. De Mobility Experience in Move Amsterdam is een interactieve en uitdagende tentoonstelling. En je kunt nu met je klas het gratis bezoeken!

Winter Wonder Walk

De Winter Wonder Walk in Museum Quarter. Een heerlijke foodwalk voor het hele gezin. Ontdek leuke weetjes van het Museumkwartier en laat je verrassen met heerlijke hapjes en hartverwarmende verrassingen onderweg.

Schaatsen op Rembrandtplein

Kom heerlijk zwieren en schaatsen op de schaatsbaan op het Rembrandtplein. Op vertoon van een Stadspas, schaats je van 22 nov tot en met 23 dec door de weeks helemaal GRATIS. Inclusief schaatshuur, chocolademelk en een oliebol!

Nieuw: Mies to Go-winkel

Op zoek naar mooie, leuke en originele cadeau's voor de feestdagen? Bij Mies To Go scoor je vrolijke schoolspullen, een kaart of poster of gepersonaliseerde beker of bord. Allemaal met prachtige -door haar geschilderde- dieren.

Zwemles bij Neptunus

Je zwemdiploma halen, is soms een beetje spannend. Daarom zijn de lessen bij Zwemschool Neptunus persoonlijk. Hier leer je zwemmen als een vis in het water. Hoe maak je spetters, hoe maak je golven? Ontdek het tijdens de zwemles!

Workshop voetverven & film

Zo grappig bedacht deze leuke workshop voetverven bij Kriterion waar je geen kwasten gaat gebruiken. Je mag alleen verven met je teentjes, hielen en enkels. Na afloop en als de voeten netjes zijn geboend, op naar de film Platvoet!

Leuke indoor schaatsbaan

Jippie, de ijsbaan op Gelderlandplein ligt er weer! Dus neem je kinderen gezellig mee en bind ze de schaatsen onder. Indoor, dus geen last van regen en met dit jaar leuke extra's als je op maandag, dinsdag of donderdag komt.

Familie Wolf (6+)

Op jacht naar een nieuwe plek om te leven belanden broer en zus Wolf op de speelvloer van het Plein Theater. Een kudde publiek, die maar niet aan de kant wil gaan, staart de twee aan. Hoe gaan zij om met mensen om? Ontdek het zelf!

Poppen Jazz (2-6 jaar)

Jazzliefhebbers opgelet! Geniet op 23 november samen met je kinderen van mooie jazzmuziek, poppenspel, spelletjes en andere activiteiten. Mooi muziekfeest bij OCCII Kinderpret. Zo'n leuke locatie & gezellige sfeer. Kom je ook?

Schaatslessen Jaap Eden

Ben jij een echte schaatsliefhebber, maar kun je wel wat extra lesjes gebruiken? Kom dan schaatsles nemen op de Jaap Eden IJsbaan! Tijdens deze cursus, die 15 weken duurt, ga je aan de slag om jouw schaatstechniek te verbeteren. Naar de website