10 x feest ideeën voor op school, kinderopvang of in je buurt

7 juni 2022
Het eind van het schooljaar vieren met een sportieve afsluiter? Een vrolijk feest om de zomer in te luiden? Of een buurtfeest die de kinderen ook geweldig vinden? Met deze creatieve, grappige en sportieve activiteiten is jouw feestje compleet!
Circus Brevis

1. Te gekke feestlocatie bij UP Events

Op zoek naar een locatie voor een klassefeest, buurtborrel, familiedag, sportdag, schoolborrel of iets anders? Bij UP events kun je met elkaar allemaal sportieve activiteiten doen als bubbelballen, lasergamen, archery tag, beachvolleybal en veel meer om vervolgens af te sluiten met bbq. En dat gewoon op een super leuke, relaxte locatie!

2. Graffiti spuiten

Onder leiding van een graffitikunstenaar gaan kinderen aan de slag met hun eigen graffitikunstwerk, welke uiteindelijk natuurlijk mee naar huis gaat! Ook fijn, Graffitifun verzorgt alles en kan grotere groepen begeleiden. Als het lekker weer is leuk om buiten te doen!3. Poffertjeskar

Bij zo'n leuk feest hoort natuurlijk lekker eten! En wie houdt er nou niet van echte Hollandse poffertjes? De Poffenier komt graag langs met zijn poffertjeskar zodat iedereen kan genieten van heerlijke ambachtelijk gebakken poffertjes!


4. Goochelaar

Het wordt een magische middag met een goochelaar op het feest! Een interactieve show vol humor en magie, je hoeft dus niet stil te blijven zitten. Wil je ook zelf goochelen?  De Kindergoochelaar.nl geeft de kinderen na afloop van de show een tof trucje. 


5. Schminken

Een klassieker op elk feestje: schminken! Of je nou omgetoverd wil worden tot een Frozen prinses of tot stoere tijger, alles is mogelijk bij Happylands ! Ook voor glittertatoeages komen ze graag langs!


Happylands

6. Grieschka de Clown

Grieschka de Clown kan alles! Goochelen, acrobatiek, schminken en natuurlijk ballon creaties maken. Circus Brevis zorgt dat het feest een knalfeest wordt!  

7 & 8. Dansen of Zeepbellenfeest

Op zoek naar een unieke activiteit op het feest? Henny Strijker en haar team van Lach je Fit heeft het antwoord! Eerst leer je hoe je zelf thuis zeepbellensop en een bellenblaas kan maken. Daarna ga je leuke experimentjes doen met de zeepbellen. Een aanrader voor elk feest binnen en buiten!

9. Bloony's ballonnenfeestje

Ballonartiest Bloony maakt superleuke ballonfiguren voor groot en klein. De mooiste hond, een vrolijke olifant, een supervlinder, een gevaarlijke krokodil of zelfs een ballonnentaart! Ook een bosje bloemen of een feesthoed van ballonnen draait ze in een flitseflats in elkaar. Zowel leuke shows als een ballonvouw-les.

10. Lasergamen

Met z'n allen de juf of meester belagen? Of juist met je beste vriendinnetje de strijd aangaan? Bij FUN2all kun je lasergamesets voor op locatie huren. Schoolplein, park bij de BSO; je beslist helemaal zelf wat de arena is. En Fun2all geeft je tips hoe je die het beste uitzet.

11. Lekker verkleden

Voor één dag Harry Potter, een elfje, een prinses of een piraat zijn? Dat kan met de verkleedkisten van De Kinderfeestwinkel! Hier huur je een verkleedkist vol met outfits. Kies zelf het thema! Verder kun je hier ook andere leuke
feestspullen halen.

Meer ideeën nodig?

Kijk dan eens in onze categorie kinderfeestjes.