• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

19x Kampen en Eropuit in juni

20 juni 2024
Zomer in de lucht! En dat is te merken: Keti Koti, snelle uitjes en toffe zomerkampen! En dat allemaal in een nieuw Kidsproof jasje. Snuffel snel door de tips!

Vier samen Keti Koti!

Samen eten, luisteren en kijken naar 3 mooie verhalen en kennismaken met je tafelgenoten. De viering van Keti Koti in Theater de Krakeling is echt een hele belevenis! Wij deden vorig jaar mee en waren onder de indruk. Kom je dit jaar?

Nieuw: 75 jaar Porsche!

Reis mee langs 75 jaar Porsche in Nederland! Bij Move Amsterdam staan unieke exemplaren uitgestald. Met bijzondere feiten, anekdotes en een speurtocht. En natuurlijk de interactieve games in Fast of Formule 1 racen. Vet!

Vier Keti Koti

Het Amsterdam Museum viert en herdenkt dit jaar Keti Koti met een te gekke familievoorstelling. In 'Anansi de Spin' wordt aandacht geschonken aan het slavernijverleden. Beleef een interactieve voorstelling vol humor!

Carnaval der Dieren

Dit is echt superleuk! Hét open lucht kinderkunst festival op 30 juni in Zuid Oost. Met theater, muziek, kunst maken en bekijken. Kinderboerderij 't Brinkie bestaat 40 jaar en SYNESTHEET maakt er een geweldig feest van!


Op zomerkamp

Science of performing art camp

Nieuw bij Playhood! Twee te gekke zomervakantie kampen voor kids van 4 tot 8 jaar. Kies uit proefjes doen in het Science camp of dansen & acteren in het Performing Art camp. En natuurlijk mag je ook spelen tussendoor!

HipHop Summercamp

Voeten van de vloer & coole summer beats: in dit summercamp van Muziekschool Amsterdam wordt met een Graffitikunstenaar en coaches Rap en Dans een Hiphop voorstelling geproduceerd en opgevoerd! (7+)

Kamp vol kunst

Vijf dagen aan de slag als kunstenaar? Dat kan tijdens het ART CAMP van ARTZUID! Spelenderwijs doen kinderen inspiratie op voor hun eigen creaties. Met nieuwe technieken en materialen werken ze toe naar de eindpresentatie!

Watersportkampen

De Splashweken komen er weer aan! Dat betekent een zomer bomvol waterpret. Watersportcentrum Sloterplas organiseert meerdere weken met onder andere zeilen, surfen, kanoën en vlotten bouwen.

Pony-, quad of trialbike

Voetjes van de vloer bij Stal Oostwal! In de zomer verplaatsen kinderen zich hier te paard, te trialbike of te quad. De dagen worden aangevuld met spellen, hutten bouwen en ravotten om het kamp helemaal te laten slagen!

Kamp voor Stars

Bij het zomerkamp van Little Star Fitness komt alles aan bod: sporten, circus, voeding, wetenschap, dansen, yoga en meer! In een veilige omgeving maken kinderen nieuwe vrienden en beleven ze een onvergetelijke vakantie! Het kamp is per dag te boeken.

Sportkampen & -dagen

Een hele dag bewegen of meerdere dagen op rij? Deze zomer staan er superveel outdoor- en watersporten van Sport4Kidz op het programma. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding even helemaal los! Dit kamp is per dag te boeken.

Kookkamp voor kids

Deze zomer kun je weer op kookkamp in de kas van Sterk in eten. In 5 dagen leren kinderen een gerecht maken. En zij bepalen wat we gaan koken want het thema is: Lievelingseten. Wordt het sushi, pasta, ijs of burrito? Koken maar!

Lekker sporten

Kleine apekoppen beleven een zomer vol fun tijdens een vakantiekamp van Monkey Moves! Elke dag zit vol met verschillende sporten en bij goed weer is er een waterfeest! Kinderen van 4 t/m 9 kunnen 1 of meerdere dagen komen!

Ponykamp | 6+

5 Dagen lang staan de pony's centraal bij Stichting Waveren. 's Morgens mogen kinderen lekker rijden en 's middags staan er (pony)activiteiten zoals speurtochten, knutsels of spellen op de agenda! Rijervaring hoeft niet.

Freerun & Trampo kamp

In de zomer staat er 4x een 2-daags zomerkamp op de agenda van VROG! 2 Dagen freerunnen en trampoline springen voor 7/9 en 10/12 jarigen. Een coole sport, ook goed voor motorische vaardigheden en coördinatie.

Multi-Sportkamp | 4+

In Amstelveen kunnen de kids 3 dagen (van 9.00 tot 17.00) met energie smijten en een heleboel gave sporten en spellen doen samen met andere kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Check snel het zomeraanbod van Sportivun.

Te gekke zomerschool

Bij Zomerschool voor jou kunnen kinderen een week lang aan de slag om hun achterstanden weg te werken. Met les op maat en veel persoonlijke aandacht zijn ze zo weer bij. En in de middag zijn er leuke activiteiten!

3 in 1 camp | 4 - 9 jaar

In het 3 in 1 camp wordt het beste van The Little Makers, Mini Professors & Toddler Sense gecombineerd. Dat betekent een kamp vol met Kunst, Gym, Muziek, Science, Dans en FUN. Er wordt Nederlands en Engels gesproken. Dit kamp is per dag te boeken.

Een kamp met Actieee

Boogschieten, lasergamen, Robinson Crusoe, bubbelbal; het zijn maar een paar van de activiteiten tijdens het UP Events Zomerkamp. Kids van 8 t/m 12 jaar kunnen hun hart ophalen want dit kamp is één groot kinderfeest! Dit kamp is voor 1 of meer dagen te boeken.

Voor alle uitjes en kampen, klik door op de button! Naar de website