17 Tips voor de voorjaarsvakantie die je kunt boeken

4 februari 2020
Wat gaan jullie doen in de vakantie? Nou, wij hebben wel wat ideetjes voor je! Naar het theater bijvoorbeeld: altijd goed én genoeg leuke voorstellingen op het programma. Of... boek een workshop of vakantiekamp, we hebben een paar toffe! Laat je lekker inspireren door de tips hieronder.
Muzikale ontdekkingstocht
Een jonge violiste laat je tijdens 'Vreemde Streken' zonder dat je op reis gaat toch nieuwe werelden ontdekken. Kom op 16 februari in het Muziekgebouw genieten van deze muzikale ontdekkingstocht.

Voor de kleintjes: Kriebel!
Hoe klinkt een kriebel in je buik en wat gebeurt er als de kriebel via je mond naar buiten glipt, door de ruimte vliegt en via de viool de marimba in kruipt? Ontdek het in de vakantie bij De Nationale Opera!

Wat kies jij?
Maar liefst 4 verschillende peuter en kleuter voorstellingen heeft de Meervaart in de vakantie geprogrammeerd! Laat je verwonderen door draken, buurmannen, boeven en SSST!

Vakantie - schaatscursus
Gebruik de vakantie om (nog beter) te leren schaatsen. Vijf dagen op rij volg je op de Jaap Edenbaan 2 uur schaatsles. De lessen worden gegeven in een groep van hetzelfde niveau en leeftijd.

Vette 6+ voorstellingen
DeLaMar Theater heeft twee te gekke voorstellingen op 18 en 19 februari. Vet Kindercabaret vol met knettergekke acties en humor en Roodkapje. Naar het bekende sprookje maar nu met een twist!

Ta-Ta-Tone (2- 4 jaar)
Hoe klinkt de nacht, de dag, de aarde of de zee? Een componist en percussionist gaan samen met peuters op ontdekking. Instrumenten creëren een fascinerende wereld in het Muziekgebouw.

Moeder is een diva
In Theater De Krakeling speelt deze absurdistische tragikomedie voor kids 8+. Geniet van de karakters en leer stiekem dat ook ouders niet altijd hélemaal de waarheid vertellen.

Jump, Jump!
Tijdens de vakantie zijn er weer freerundagen voor gevorderden en beginners of kan je trampoline springen bij VROG! Kom springen, rennen en leer de coolste trucs.

NewTechKids
Klopt jou hart sneller van robots, ontwerpen, techniek, bouwen en programmeren? Schrijf je dan snel in voor deze voorjaarsvakantie bootcamp in de OBA!

Woezel en Pip
Beleef op 17 februari nieuwe avonturen met de liefste hondjes van de wereld: Woezel en Pip! Een heerlijke familie- musical voor iedereen vanaf 3 jaar in DeLaMar.

Lekker sporten
Sport4Kidz! organiseert deze vakantie weer fijne sportdagen! Met een boel binnen- en buitensporten zoals apenkooien, (bubbel) voetbal, GPS tochten, boogschieten en meer...

Theater voor 7+
Plof lekker neer in het pluche in de Meervaart met deze twee vrolijke en mooie voorstellingen voor 7+. Met op 17 februari Mijn moeder is een diva en op 19 februari Adios!

Peuterconcert
Kom op 28 februari met Nienke van Zappelin meedoen in Het Concertgebouw tijdens het vrolijke peuterconcert Apennoten. Met zang, verhalen en malle kleuren.

Workshop + film
Trek kaplaarzen aan want op 23 februari wordt van Kriterion een boerderij gemaakt! Kom t-shirts bestempelen (met je eigen gemaakte stempel!) en kijk kinderfilm Babe!

Dolfje Weerwolfje
Dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Deze voorstelling speelt op 23 februari in de Meervaart. Kom ook met je familie!

Juwelen!-workshop voor jou!
Je vergapen aan prachtige jurken en de mooiste juwelen van het Russisch hof! Het kan nog in de Hermitage. Heb jij dat bijzondere bosje bloemen al gezien? En zondag 23 februari maak je het extra leuk door er een workshop aan vast te plakken. Wat wordt jouw sieraad?

Gratis Disney+ op proef
Pocahontas, Frozen, Marvel... zijn jouw kinderen ook zo dol op Disney films en series? Die van ons wel! En nu allemaal verzameld op Disney+. Dus als je even een chilldagje hebt: hiermee weet je zeker dat ze leuke én passende films kijken. Tijdelijk gratis dus schrijf snel in!