• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Een toffe Jumpsquare met veel attracties in Amsterdam-Noord

23 mei 2024
Wij mochten de nieuwe vestiging van Jumpsquare in Amsterdam-Noord testen. Wat veel gave en uitdagende attracties! We hebben ze allemaal gedaan. En dit vonden we er van......
‘YES’ werd er geroepen toen ik mijn dochter vroeg of ze met een vriendinnetje en de buurkinderen meeging naar de nieuwe Jumpsquare in Amsterdam-Noord. En zo stonden we op zondagochtend met z’n 6en in een gloednieuwe Jumpsquare waar alles nog blinkt en ruikt naar verf.

Eerst natuurlijk de speciale jumpsokken aan die zorgen dat je straks bij het springen grip houdt. Daarna een korte video instructie en weg waren de energiebommen!

Coole attracties

Wat meteen opvalt is dat hier niet de hele ruimte vol staat met trampolines, maar dat er allemaal coole attracties zijn met uitdagende namen als Reaction Wall Jump, Battle Basket Jump, Valo Jump, Ninja Parcours, Trapeze en Jump Tower. Wat al deze attracties inhouden moet je zeker zelf komen ontdekken. Maar een tipje van de sluier kunnen we oplichten.Er zijn verschillende trampolines die gecombineerd worden met een spel. Katrien (7) en Oscar (11) testten een soort ‘WII’ op de trampoline. Op een scherm kies je een spel en dat speel je vervolgens vanaf de trampoline. Zo speelde Katrien Jumpball, waarbij ze door te springen een bal kon terugkaatsen.

Bij de Reaction Wall Jump werd de reactiesnelheid van de grote meiden (12) getest. Schijven op een muur lichtten op en dan zo snel mogelijk deze aanklikken! Om erbij te kunnen moest natuurlijk flink gesprongen worden.
Ook cool is de ruime Airtrack Sport Arena. De enige in Nederland heb ik mij laten vertellen. Waarbij het goal uit twee schietschijven bestaat. Raak je deze, dan scoor je en houdt het scorebord de stand automatisch bij.De foampit lag er uitdagend bij. Helemaal met de evenwichtsbalk erboven. En nog leuker dat je elkaar eraf mag rossen met een staaf van piepschuim. Het was hard lachen.

Ontvang Tips & Tricks

Naast allemaal coole attracties zijn er natuurlijk ook trampolines om gewoon op te springen en je kunstjes te doen. Helemaal fijn is dat er jumpmasters elke dag aanwezig zijn. Sommigen maken zelf coole jumps en geven je graag tips en tricks zodat je ze zelf kunt proberen.
Na een uur springen zitten er 5 uitgebluste kids met rode wangen bij me aan tafel. Af te koelen met een slushpuppie en wat fris om het vocht weer aan te vullen.

Favoriete attractie

Als ik vraag welke attractie ze het leukst vonden zijn de antwoorden heel verschillend. De grote meiden zijn enthousiast over de trapeze, Oscar vindt de verschillende games cool. Katrien werd helemaal blij van de uitdagingen bij het Ninja Parcours en Marie vond alles geweldig. Of te wel, Amsterdam-Noord is weer een mooie, actieve locatie rijker!


 

Kinderfeestjes

Een locatie die zich ook super leent voor een verjaardagsfeestje. Waar je beschikt over een eigen tafel voor taart, drinken, snacks en cadeautjes.

Trampoline school, Mini Jump en relaxen

  • Vanaf september kun je je ook inschrijven voor de JumpScool. Met een wekelijkse trampoline les (vanaf 6+)
  • Voor de kleintjes is er elke zaterdag en zonder van 9 tot 11 uur Mini Jump (> 6 jaar)
  • Last but not least…..ook aan de ouders is gedacht! Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je niet wilt mee springen. Dan is er een fijne ruimte waar je in alle rust iets kunt eten & drinken, kunt werken of kunt lezen terwijl de kinderen zich vermaken.
Wil je meer informatie of gewoon boeken? Klik door op de roze button. Naar de website