Tips voor toffe vakantiekampen in en om Amsterdam

27 maart 2023
Op vakantiekamp gaan is een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! We hebben alvast een selectie gemaakt van wat toppers voor de mei- en/of zomervakantie!

Kampen in en om Amsterdam


Splashweken watersportkamp

Trotseer de golven tijdens het mei- of zomerkamp van Watersportcentrum Sloterplas! In een splashweek kun je leren zeilen, vlotten bouwen, kanoën, suppen waterfietsen en meer. Een en al waterpret voor kinderen vanaf 8 jaar!

Programmeerkamp

Kom programmeren, coderen en van alles leren over de digitale wereld tijdens een vakantiekamp van Logiscool! De kampen hebben speciale thema's als 3D Game Design, Roblox en Lego Boost. Je kunt halve dagen of hele dagen komen.

De Musical4daagse

Kinderen kunnen elke vakantie stralen op het toneel tijdens de Musical4daagse! In 4 dagen worden de beginselen van het dansen, zingen en acteren aangeleerd om af te sluiten met een échte voorstelling voor publiek. Hoe cool!

Avontuur in de gymzaal

Beleef samen superveel fun tijdens The Little Gym vakantiekampen. Tijdens het programma staat het oplossen van een 'quest' centraal. Met groepsactiviteiten, toestelbanen en spellen worden kinderen bijvoorbeeld piraat op een schip!

ARTZUID vakantiekampen

Bij ARTZUID gaan kinderen 5 dagen aan de slag als kunstenaar! Tijdens wandelingen, spelletjes en bezoekjes aan collecties doen kinderen inspiratie op voor hun eigen creatie. De ART CAMP locatie wordt langzaam een echt atelier!

Kamp vol pony's en dieren

Misschien wel het beste paard van stal in de categorie dierenkampen! Maak een parcours voor de varkens, voetbal met de paarden en doe trucjes met de hond. Bij Van Stal zijn elke vakantie superveel dieren om mee te spelen en van te leren!

Sportkampen en sportdagen | 6+

In de vakanties is het bewegen geblazen op verschillende locaties in Amsterdam-Oost! Sport4kidz organiseert outdoor-, avontuurlijke en zeilkampen vol sport en spel. Een super gevarieerd programma dat ook per dag te boeken is!!

Apeleuke multisportdagen | 4-9 jr

Elke vakantie een sportief kamp van Monkey Moves! Na een warming-up beleven kinderen diverse sporten met goede begeleiding en voldoende rust. Kinderen van 4 t/m 9 jaar zijn één of meerdere dagen welkom om te bewegen!

UP Events Kids | 8+

UP Events vakantiekampen zitten, hoe kan het ook anders, vol met toffe en stoere kinderactiviteiten! Met bijvoorbeeld boogschieten, outdoor lasergamen en VR of bubbelvoetbal. Al vanaf 1 dag te boeken in vrijwel elke vakantie!

Multi Sportkamp

Zoek je nog een leuk vakantiekamp voor je kind(eren)? Sportivun biedt kampen vol sport, spel en fun voor kids van 4 - 12 jaar. Zeker zijn van een plekje? Meld je kids dan nu aan voor het multi-sportkamp in de meivakantie in Amstelveen.

Little Star Fitness Camps | 4+

Breng je kleine ster de komende vakantie eens naar een kamp waar echt alles aan bod komt: sporten, circus, wetenschap, yoga, dans en nog veel meer! Inschrijven kan per week of per dag. Plezier met vrienden en vriendinnen gegarandeerd!

Panasj hockeykampen

Er zijn in de vakanties weer te gekke hockeykampen van Panasj! Kinderen van 3,5 t/m 12 jaar kunnen 4 dagen in de weer met hun stick en een bal om een echte pro te worden. Met in de middag leuke spelletjes en toernooitjes.

Creatief in de Rimboe

Een expeditie in de Rimboe, een dag vol workshops, en activiteiten als koken, timmeren, knutselen en vlaggenroof; dat is het dagkamp van Hotmamahot! Doe mee aan dit creatieve kinderkamp en ontdek het groenste deel van Amsterdam!

Toffe theater zomerkampen

Is jouw kind dol op toneelspelen? Deze zomer zijn er speciale theaterkampen in Jeugdtheater de Krakeling en in ITA. Met de Amsterdamse Jeugdtheaterschool leer je alles over bewegen, scènes maken en spelen natuurlijk! Echt cool.

Terragon Nature camps

In een magische en uitdagende omgeving gaan kinderen op pad met Terragon Nature Lab! Hutten bouwen, natuur ontdekken, theater, yoga, ponyrijden etc. Met gezonde lunch en een geweldige sfeer. PS: multi-language!

Vakantie bij Stal Oostwal

Heerlijk in de buitenlucht leren rijden op een Trialbike of een pony. Lekker struinen over 't terrein, hutten en vlotten bouwen. Samen eten en spelletjes doen. Een kamp bij Stal Oostwal vergeet je niet meer! Kijk zelf even waar er nog plek is.

Cobra Vakantieclub | 4-10 jaar

Te leuk in de meivakantie: de vakantieclub in het Cobra Museum! 3 Dagen creatief aan de slag met kunst, maskers maken, schilderen. Tijdens de Grote Rode Loper Show showen de 'clubbers' hun kunstwerken!

Kinderyogakamp

De Kinderyogatuin organiseert super leuke zomerkampen: yoga, mindfulness, creativiteit, plukken & proeven uit de moestuin, muziek, stoeien en plonsen, ontspannen in de hangmat. Kinderen komen helemaal happy en relaxt thuis!

2 of 5 dagen ponypret

De hele dag tussen paarden en ponies; deze lieverds aaien, borstelen, eten geven en natuurlijk leren rijden. Is dat de hemel voor jouw kind? Boek dan bij de Hollandsche Manege 'n ponykamp. Veel knuffels en succes verzekerd!

Summer Camp | 4+

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp met diverse locaties, van 9:00-16:00u, pre- en aftercare is optioneel. Echt tof!

Zeilkamp Vinkeveen

Een zeilkamp is voor kinderen de ideale eerste stap in het leren zeilen. In de mei- en zomervakantie kun je spelenderwijs leren zeilen tijdens één van de toffe zeilkampen bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Wij zijn fan!

Supergaaf SnowCamp | 6-16 jr

Het SnowCamp van SnowWorld is een 5-daags kamp voor zowel beginnende als gevorderde kids van 6 - 16 jr. Een week vol met sneeuw, sport, nieuwe activiteiten en vooral véél plezier. Het SnowCamp is op 5 locaties in Nederland!


Op zoek naar een kamp met overnachting? Klik dan hier -->>

Staat jouw favoriete vakantiekamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld zomerkampen, meivakantiekampen, herfstkampen en kerstvakantiekampen! Klik op de roze button voor het hele overzicht. Naar de website