19 Tips voor toffe zomer vakantiekampen in en om Amsterdam

18 mei 2020
Check! Ze zijn er, vakantiekampen die Coronaproof zijn (dus werken volgens de richtlijnen van het RIVM) én die dikke fun zijn zodat jouw mini ondanks alles een heerlijke zomer kan beleven. Waarschijnlijk een open deur, maar check voordat je gaat boeken zelf nog even de status ten opzichte van Corona.
Decathlon Splashweken (8+)
Deze zomervakantie lekker het water op? Tijdens de Decathlon Splashweken bij Watersportcentrum Sloterplas doe je allemaal leuke activiteiten op en rond het water zoals optimist zeilen en meerkamp sport en spel. Doe je mee?

3 in 1 zomerkamp
Het beste van My Little van Gogh, Mini Professors & Toddler Sense wordt gecombineerd in een week waarin kids worden aangemoedigd om te verkennen, ontdekken, creatief te denken en origineel te zijn. Zowel NL als Engels sprekend.
Van 3 tot 7 jaar.

Actieeee
Boogschieten, lasergamen, Expeditie Robinson, bubbelbal en nog veel meer stoere activiteiten ga je doen tijdens het toffe UP Events Zomerkamp. Kids van 8 t/m 12 jaar kunnen hun hart ophalen!

Trial bike kamp
Heb je wel eens gehoord van Trial bikes? Stoere fietsen om trucs mee te doen. Bij Stal Oostwal kun je deze zomer op Trial bikekamp, leer je rijden, hutten en vlotten bouwen en veel meer!

Op ponykamp
In de zomervakantie wordt het weer ontzettend gezellig met heel veel ponyplezier tijdens de kampen van manege Stichting Waveren. Kom je ook? De pony's wachten op jouw knuffels!

VROG freerunkamp
Heb je zin om te rennen, springen, klimmen en coole stunts te doen? Dan is het halve dag kamp bij VROG perfect voor jou! Kids tussen 7-9 jaar en 10-12 jaar leren coole freerunning tricks.

Beatzone Dance
Ben je tussen de 7 en 12 en word je wild enthousiast van dansen (en zingen)? Boek dan nu het 5-daagse Summer Dance Camp van BeatZone! Maak vrienden en neem een echte videoclip op. Zo tof!

Monkey Moves
Voor alle apenkoppen van 4 tot en met 9 jaar organiseert Monkey Moves een apeleuk zomerkamp! Voetbal, dansen, volleybal en andere toffe sporten komen allemaal aan bod.

Creatief kamp
Kunstenmakers van 5 tot en met 12 jaar kunnen een week lang knutselen, leren over kunst én het resultaat tentoonstellen bij ARTZUID ART CAMP, hét kunstkamp van Amsterdam!

NIEUW: Rimboe
Je kent Hotmamahot van festivals. Deze zomer stoppen ze al hun creativiteit in kampen voor kids 7-12 jaar. In de Rimboe is een toffe mix van knutselen, koken en bosspelen. Cool!

Super sportief!
De zomersportdagen van Sport4Kidz bestaan uit stoere en leuke activiteiten op het water en in de natuur. Denk aan raften, spelsporten, adventure, survival, suppen en nog veel meer. Meld je aan.

Ozlines surfkamp
Kids vanaf 8 jaar beleven bij Ozlines de echte surf-lifestyle tijdens een te gekke week op het strand deze zomervakantie! Je gaat o.a. golfsurfen, suppen, skateboarden, raften, vliegeren & meer!

Kinderyogatuin
Ontdek jouw superkracht op een yogakamp van de Kinderyogatuin. 3 Dagen yoga, mindfulness, creativiteit, muziek, op avontuur in de natuur en ontspannen in de hangmat. Klinkt toch heerlijk?!

Set, game, love!
Gek op een balletje slaan? TV Linnaeushof in Amsterdam Oost biedt kampen voor tennissers op 3 niveaus (ook voor beginners). Lekker buiten en je hoeft geen lid te zijn om mee te doen.

Nature Camps
Onze eigen natuur.... de beste speeltuin die je je kunt bedenken! Terragon organiseert kampen voor 4 - 11 jarigen in de natuur met uitdagende, gave activiteiten. De leiding spreekt meerdere talen.

Summer Camp
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerdagkamp in A'dam en A'veen, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Pre en after care program zijn optioneel.

Ponykamp!
De vakantiekampen van de Hollandsche Manege; naast paardrijden ga je pony's poetsen, verzorgen en knuffelen. Er is een heuze 'pimp my pony fashion show' en zijn er spelletjes en theorielessen.

Vakantieschool
Kun jij wat extra hulp gebruiken met school en toetsen? Tijdens de Vakantieschool voor Jou word je bijgespijkerd in combi met toffe activiteiten zoals sport, toneel en meer. Leerzaam en leuk!

Cool Teen Camp
Voor teens vanaf 11 jaar is er een gaaf summerschool programma op Kasteel Assumburg met lessen Engels in combi met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.


Benieuwd waar jij de zomer doorbrengt! Veel plezier.