• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Toffe zomerkampen in en om Amsterdam

20 juni 2024
Op vakantiekamp gaan is een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! We hebben alvast een selectie gemaakt geweldige zomerkampen.

Op zomerkamp (zonder overnachting) in en om Amsterdam

HipHop Summercamp

Voeten van de vloer & coole summer beats: in dit summercamp van Muziekschool Amsterdam wordt met een Graffitikunstenaar en coaches Rap en Dans een Hiphop voorstelling geproduceerd en opgevoerd! (7+)

Yoga en dikke lol

Het yogakamp van de Kinderyogatuin is niet alleen yoga, het is veel meer! Je mag plukken uit de moestuin, helpen met koken, stoeien op de mat & creatief zijn. Relaxen in de hangmat en plonsen in het water. 3 dagen dikke lol!

Pony-, quad of trialbike

Voetjes van de vloer bij Stal Oostwal! In de zomer verplaatsen kinderen zich hier te paard, te trialbike of te quad. De dagen worden aangevuld met spellen, hutten bouwen en ravotten om het kamp helemaal te laten slagen!

Gratis crea-workshops!

Sluit de zomervakantie goed af met het Summer Camp van Podium Mozaïek. 26, 27, 29 en 30 augustus bruist het hier van de gratis creatieve workshops voor kinderen van 8 tot 16 jaar! De profs staan elke dag klaar om te helpen.

Kamp vol kunst

Vijf dagen aan de slag als kunstenaar? Dat kan tijdens het ART CAMP van ARTZUID! Spelenderwijs doen kinderen inspiratie op voor hun eigen creaties. Met nieuwe technieken en materialen werken ze toe naar de eindpresentatie!

Kamp voor Stars

Bij het zomerkamp van Little Star Fitness komt alles aan bod: sporten, circus, voeding, wetenschap, dansen, yoga en meer! In een veilige omgeving maken kinderen nieuwe vrienden en beleven ze een onvergetelijke vakantie! Het kamp is per dag te boeken.

Science of performing art camp

Nieuw bij Playhood! Twee te gekke zomervakantie kampen voor kids van 4 tot 8 jaar. Kies uit proefjes doen in het Science camp of dansen & acteren in het Performing Art camp. En natuurlijk mag je ook spelen tussendoor!

Watersportkampen

De Splashweken komen er weer aan! Dat betekent een zomer bomvol waterpret. Watersportcentrum Sloterplas organiseert meerdere weken met onder andere zeilen, surfen, kanoën en vlotten bouwen.

Sportkampen & -dagen

Een hele dag bewegen of meerdere dagen op rij? Deze zomer staan er superveel outdoor- en watersporten van Sport4Kidz op het programma. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding even helemaal los! Dit kamp is per dag te boeken.

Kookkamp voor kids

Deze zomer kun je weer op kookkamp in de kas van Sterk in eten. In 5 dagen leren kinderen een gerecht maken. En zij bepalen wat we gaan koken want het thema is: Lievelingseten. Wordt het sushi, pasta, ijs of burrito? Koken maar!

Lekker sporten

Kleine apekoppen beleven een zomer vol fun tijdens een vakantiekamp van Monkey Moves! Elke dag zit vol met verschillende sporten en bij goed weer is er een waterfeest! Kinderen van 4 t/m 9 kunnen 1 of meerdere dagen komen!

Ponykamp | 6+

5 Dagen lang staan de pony's centraal bij Stichting Waveren. 's Morgens mogen kinderen lekker rijden en 's middags staan er (pony)activiteiten zoals speurtochten, knutsels of spellen op de agenda! Rijervaring hoeft niet.

Freerun & Trampo kamp

In de zomer staat er 4x een 2-daags zomerkamp op de agenda van VROG! 2 Dagen freerunnen en trampoline springen voor 7/9 en 10/12 jarigen. Een coole sport, ook goed voor motorische vaardigheden en coördinatie.

Multi-Sportkamp | 4+

In Amstelveen kunnen de kids 3 dagen (van 9.00 tot 17.00) met energie smijten en een heleboel gave sporten en spellen doen samen met andere kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Check snel het zomeraanbod van Sportivun.

Te gekke zomerschool

Bij Zomerschool voor jou kunnen kinderen een week lang aan de slag om hun achterstanden weg te werken. Met les op maat en veel persoonlijke aandacht zijn ze zo weer bij. En in de middag zijn er leuke activiteiten!

3 in 1 camp | 4 - 9 jaar

In het 3 in 1 camp wordt het beste van The Little Makers, Mini Professors & Toddler Sense gecombineerd. Dat betekent een kamp vol met Kunst, Gym, Muziek, Science, Dans en FUN. Er wordt Nederlands en Engels gesproken. Dit kamp is per dag te boeken.

Een kamp met Actieee

Boogschieten, lasergamen, Robinson Crusoe, bubbelbal; het zijn maar een paar van de activiteiten tijdens het UP Events Zomerkamp. Kids van 8 t/m 12 jaar kunnen hun hart ophalen want dit kamp is één groot kinderfeest! Dit kamp is voor 1 of meer dagen te boeken.

Samen op avontuur | 3+

De gymzaal wordt het terrein van een spannende 'queste' tijdens het vakantiekamp van The Little Gym. Met spelletjes en opdrachten proberen de kids hun doel te bereiken. Tussendoor kunnen ze even bijkomen met een leuke knutsel.

Buitenspelen! theater | 8+

Wil jij jouw theatertalent ontwikkelen? En weten hoe het is om een echte locatie-voorstelling te maken? Schrijf je dan in voor een van de twee cursusweken in het Vondelpark Openluchttheater! En maak samen je theaterdroom waar.

Kid-Oh vakantiekamp | 4-10 jr

Kid-Oh is nieuw! Een leuke plek waar elke vakantiedag weer anders is. Met een thema en afwisselende activiteiten. Creatief, actief, binnen, buiten, allemaal bedacht om kleintjes te inspireren. Kies voor 1 of 2 dagen of een hele week.

Nieuwe Meer Zomerzeilkamp

Van 22 t/m 26 juli en van 26 t/m 30 augustus kun je leren zeilen in een Optimist, Cadet of Laser. De Koenen organiseert weer twee Zomerzeilkampen! Ervaring is niet nodig. Het dagprogramma is uitgebreid, intensief en super gezellig.

Dagkampen programmeren 7+

Leer bij het zomerkamp van Revenge of the Nerds Academy spelenderwijs animaties en spellen programmeren. Een gezellige omgeving, professionele begeleiding en wisselende activiteiten zorgen voor een fantastische week!

Op hockeykamp | 3,5 - 14 jr

In de mei- en zomervakantie zijn kinderen van allerlei leeftijden en niveaus weer welkom om aan hun hockeytechniek te werken. Panasj heeft een programma bedacht vol techniek, toernooivormen en skills. Ook super geschikt voor beginners.
 

Ozlines Surfkamp

Dit 'Grommet Surfkamp' op Strand Noordpier in Wijk aan Zee is legendarisch! Natuurlijk wordt er veel gesurfd, maar ook gaan de kids skateboarden, suppen, strandspelletjes doen en alles leren over de Noordzee.

Terragon Natuurkampen

In de natuur is er zoveel te beleven! Van theater tot yoga, acro-aerial, natuurkunst en hutten bouwen! Terragon neemt de kids mee op pad naar een magische plek. De begeleiders spreken meerdere talen en er zijn 17(!) weken om uit te kiezen.


Op zoek naar een kamp met overnachting? Klik dan hier -->>


Staat jouw favoriete vakantiekamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld zomerkampen, meivakantiekampen, herfstkampen en kerstvakantiekampen! Klik op de roze button voor het hele overzicht. Naar de website