icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Tips voor toffe vakantiekampen in en om Amsterdam

8 april 2021
Check! Ze zijn er, vakantiekampen die Coronaproof zijn (dus werken volgens de richtlijnen van het RIVM) én die dikke fun zijn zodat jouw mini ondanks alles een heerlijke vakantie kan beleven. Waarschijnlijk een open deur, maar check voordat je gaat boeken zelf nog even de status ten opzichte van Corona.
Summercamp
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Amsterdam en Amstelveen van 9:00-16:00u. Pre en after care zijn optioneel. Meld je nu aan.

Ozlines Grommet Surfcamp
Natuurlijk staat het leren surfen voorop tijdens het surfkamp in Wijk aan Zee, maar tijdens deze vakantiedagen zul je ook strandspellen doen, gaan suppen en longboarden. Er zijn groepen voor elk niveau, van startend tot gevorderd.

Supercool Teen Camp
Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. Meld je aan.

Decathlon Splashweken 8+

De mei- en zomervakantie lekker in en op het water doorbrengen? Tijdens de Decathlon Splashweken van Watersportcentrum Sloterplas ga je zeilen, kanoën, meerkampen, vlot bouwen en natuurlijk vrienden maken.
Te gek voor waterratjes!

Welkom in de Rimboe!
In coronatijd bedacht en meteen al een doorslaand succes! De Rimboe-vakantiekampen van HotMamaHot zijn ook zo tof! Timmeren, knutselen, koken en bosspelletjes doen. En op & top creatief! In iedere vakantie te boeken.

Voor kunstenaars 6-12 jaar!
Eerst buiten wandelen langs beelden om samen ideeën op te doen. Daarna in het atelier aan de slag met klei, verf, papier en andere materialen. ARTCAMP van ARTZUID is iedere keer weer verrassend leuk en leerzaam! In alle vakanties te boeken.

Beatzone Summer Dance
Dans de zomer door met het Beatzone Summer Dance Camp. 4 Dagen lang les van de tofste choreografen in vele urban dansstijlen. En iedere dag dance battles & dance games. Natuurlijk wordt de week afgesloten met een echte Performance.
Dans de zomer door!

Ponykamp 6+
Een hele week pony's verzorgen, erop rijden, spelletjes met ze spelen, ze knuffelen en knutselen? Stichting Waveren organiseert elke vakantie een ponykamp. Ervaring is niet nodig. Boek snel een plekje voor de zomer!

Actieeeee (8+)
De vakantiekampen van UP Events zijn echt één groot kinderfeest. De dagen worden gevuld met bubbel voetballen, Robins Crusoë activiteiten, lasergamen, escape room, boogschieten, VR en nog veel meer. En dat in elke vakantie!
Boek voor het mei- of zomerkamp.

Sportief kamp van Sport4kidz
Lekker sportief bezig zijn is leuk. En dat weten ze bij Sport4Kidz ook! In de meivakantie organiseren ze een zeilfun- en een outdoorsportkamp. En in de zomer een outdoor & watersportkamp. Boek voor 1 of meerdere dagen. (6+)

Monkey Moves 4+
Elke vakantie organiseert Monkey Moves een apeleuk kamp waar apenkoppen van 4 t/m 9 jaar nieuwe sporten ontdekken. Voetbal, dansen, volleybal, rugby, tennis en andere toffe sporten komen allemaal aan bod.

VROG Freerunning camp 7+
Zin om freerunning uit te proberen? VROG heeft een waanzinnig outdoor parcours buiten gezet. 500m2 Freerunning & Air Track onder een giga tentdak. Halfdag kampen voor 7 tot 12 jaar. Ervaring is niet nodig!

Voor stoere buitenkids!
Rij de stad uit, geniet van het weidse land en ruik die frisse lucht! Stal Oostwal is een heerlijke plek om een stoer vakantie kamp te doen. Kom trial biken, pony rijden, hutten&vlotten bouwen, springen op de trampoline en nog veel meer! Wat kies jij?

Terragon Nature Camps
Back to nature! De natuur onderzoeken, outdoor spelletjes en een insectenhotel bouwen. Of dansen, theater spelen en yoga in de natuur. Alles kan tijdens een Terragon Nature Camp. Meertalig kamp waar je snel nieuwe vrienden maakt! Other language no problem.

Zomer in de Kinderyogatuin!
De hele dag lekker buiten zijn! Bij de Kinderyogatuin geniet je optimaal van yoga, mindfullness, spelletjes en workshops doen in de buitenlucht. En je zelfgemaakte lunch smaakt dan extra lekker! Kom 3 dagen genieten.


Alle kampen op een rij
Staat jouw favoriete kamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld! Vakantiekampen zonder en met overnachting. In de buurt en iets verder weg. Voor de mei- en/of zomervakantie!