Toffe vakantiekampen in Nederland met overnachting

1 mei 2023

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter? Een spetterend surfkamp of toch het muziekkamp? Wij hebben hieronder onze favoriete kinderkampen met overnachting voor de meivakantie en zomervakantie van 2023 voor jullie verzameld.

Kampen met overnachting


Kamp voor sterren

Heel veel plezier maken én werken aan je zelfvertrouwen? Dat kan op de mei-, zomer- en herfstvakantie kampen van De Ster. In activiteiten en spelvormen leer je hoe je vrienden maakt, 'nee' kunt zegt en je weerbaarheid vergroot.

Junior Camp | 10+

Met het Junior Camp van Engels voor Bengels verblijven kids van groep 7 & 8 vijf dagen geheel verzorgd op Landhuis Rhijnauwen. Super stoer! Een week met coole Engelse lessen, volop activiteiten en een gezellig avondprogramma.

Avontuurlijke zomerkampen

Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de zomerkampen van Club Adventure (5 t/m 13 jaar) echt een aanrader! O.a Outdoor Kids, Game & Reality Camp en Crea Girls Camp. Ook mogelijk zonder overnachting.

Zwemles op vakantie

Wil je dat je kind nog leert zwemmen voor de zomer? Dat kan tijdens een 2-weekse zwemcursus van 123Jump tijdens je meivakantie in Italië. Hoe lekker, zwemles in de ochtenden en de middagen eropuit! In de zomervakantie ook in Frankrijk.
Boek een zwemcursus ?

Acteren? Filmen? Zingen?

Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, FilmKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Sportief op kamp

Tijdens de schoolvakanties zijn er superleuke sportkampen bij SimonSPORT in Vught. Padel, hockey, tennis, voetbal of een combi. Een sportief (dag)kamp met allerlei creatieve spelvormen en toffe activiteiten.


Op zoek naar dagkampen? Klik hier voor de leukste -->>

Alle kampen op een rij

Staat jouw favoriete vakantiekamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld zomerkampen, meivakantiekampen, herfstkampen en kerstvakantiekampen! Bekijk het hele overzicht, klik door op de roze button!
Naar de website