icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Toffe vakantiekampen in Nederland met overnachting

10 juni 2021

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter? Een spetterend surfkamp of toch het muziekkamp? Wij hebben hieronder onze favoriete kinderkampen met overnachting voor de meivakantie en zomervakantie van 2019 voor jullie verzameld.

Kampen met overnachting


Ozlines Grommet Surfcamp

Natuurlijk staat het leren surfen voorop tijdens het surfkamp in Wijk aan Zee, maar tijdens deze vakantiedagen zul je ook strandspellen doen, gaan suppen en longboarden. Er zijn groepen voor elk niveau, van startend tot gevorderd.


Summer School

Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. Meld je aan.


Club Adventure

Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader (5 t/m 13 jaar)! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp.


Summer Camps Holland

Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.


Xapp ZomerKamp 

De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp


Ubuntu Voetbalkampen (4+)

Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!


Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar

Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten.

Alle kampen op een rij

Staat jouw favoriete vakantiekamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld zomerkampen, meivakantiekampen, herfstkampen en kerstvakantiekampen! In onze overzichtspagina Vakantiekampenvind je het hele overzicht. Vind je slapen wat spannend, we hebben ook zomerkampen in en om Amsterdam zonder overnachting!