Voorstellingen in de voorjaarsvakantie

20 februari 2023
Maak er een heerlijk middagje 'uit' van met deze leuke, grappige, ontroerende of mooie familie voorstellingen in de voorjaarsvakantie

Naar het Bijlmer Parktheater

Kijk deze vakantie je ogen uit in het Bijlmer Parktheater! Een plek waar droomwerelden werkelijkheid worden, poppenkastpoppen in verzet komen en Familie Wolf op de speelvloer belandt!

Klassieke belevenis

Zak op 5 maart lekker weg in de grote stoelen van Het Concertgebouw en geniet van alle klassieke klanken. Tijdens Be Opera kruipt de muziek van de componisten in je oren, om daar nooit meer weg te gaan.

Vakantie in de Meervaart

Gonnie en Gijsje 2+, Boer Boris is de baas 4+, Geen oog dicht 8+, Kubus Kubus Kubus 3+ en de Ozard of Wiz 9+. In de Meervaart zijn er voor de hele familie voorstellingen deze vakantie!

Familievoorstellingen

Het voorjaarsvakantieprogramma van het Zaantheater is goed gevuld! De hele familie is welkom bij voorstellingen als De Winter Gruffalo, Poppenkast en Kikker is Verliefd. Een heerlijke dag in het theater!

Vakantietips in Amstelveen

Superleuke bekende helden komen naar Schouwburg Amstelveen! Robin Hood, Kikker en Jungleboek beloven muzikale avonturen. Of kom je kijken naar Gonnie en Gijsje op het Prentenboekjesfestival?

Naar het theater!

Over een Parkiet, Bully, Bully en de muzikale theaterhit Martin Luther King. Bij maar liefst 6 toffe voorstellingen kun je genieten, lachen en je verwonderen in Theater de Krakeling! Welke kies jij? Al vanaf 3 jaar.

Charlie and the Chocolate Factory de musical

Roald Dahls populairste boek komt op 3, 4 en 5 maart tot leven in de Meervaart! Bewonder de familiemusical Charlie and the Chocolate Factory over dromen, (groot)ouders en geluk!

Assepoester de musical

Ontmoet Assepoester, haar stiefbroer en stiefzus op 27 februari in het DeLaMar. Hoe leuk! Kinderen mogen verkleed komen om net zo te schitteren als de acteurs. Met Meet & Greet

Nijntje de musical

Hoera: nijntje komt terug naar DeLaMar! Samen met bekende vriendjes maakt nijntje er een vrolijke en muzikale middag van. Zingen en dansen jullie mee met de liedjes van het wereldberoemde konijn? Boek tickets voor 28 februari.

Poppenkast | 5+

Wat als de poppenkast te weinig publiek trekt en de poppen in verzet komen? Te zien op 28 feb in het Bijlmer Parktheater, op 2 maart in het Zaantheater en 4 en 5 maart in Theater de Krakeling.

Tuimel & bounce

Oh jee, daar lig je weer! Opgroeien gaat met vallen en opstaan. Gelukkig stuiteren deze dansers ook weer terug. Tuimel & bounce is een heerlijk energieke hiphop-voorstelling die swingt! Voor kids 3-8 jaar. Naar de website