Amsterdam Ski VerenigingTerug naar het overzicht

Wil jij je voorbereiden op de wintersportvakantie? Train dan mee (vanaf 6 jaar)!
Buiten train je in het Amsterdamse Bos, een mooie combinatie van sport en natuur. Men kan daarbij trainen op eigen niveau, vanaf kalm-aan tot het niveau hele marathon. 

De binnentrainingen worden verzorgd in het Amstelpark in Amsterdam en in de scholengemeenschap Thamen in Uithoorn. De binnentrainingen zijn speciaal gericht op de voorbereiding op een wintersportvakantie: straks zonder spierpijn de hele dag kunnen skiën, wat ook de kans op blessures verkleint. 

Daarnaast verzorgt de vereniging het alom bekend staande schaatsuur op noren op de Jaap Eden IJsbaan, aan de Radioweg te Amsterdam. Er is zelfs een speciale jeugdgroep voor kinderen vanaf 6 jaar

Ideaal is de combinatie van binnen- en buitentraining: binnen vooral met de spieren bezig zijn en buiten vooral met de conditie en het uithoudingsvermogen. 

Door de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een ski-vakantie! Om deel te nemen aan de activiteiten moet je club-lid zijn van de Amsterdamse Ski Vereniging.

Kijk op de site voor alle voorwaarden en meer informatie over de contributie. Klik hieronder door via de link naar de website.

Amsterdam Ski vereniging


Amsterdam
Openingstijden Per seizoen verschillend, zie de site. Prijs Schaatsles €106,00, contributie vereniging €17,00 voor het hoofdlid. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes