Het Bijlmer SportcentrumTerug naar het overzicht

Kom zwemmen in het Bijlmer Sportcentrum! Hier kun je op zwemles, van de glijbaan en lekker zwemmen!
Het zwembad beschikt over verschillende bassins, waaronder het recreatiebad en 25-m-bad. In het recreatiebad kan iedereen zich vermaken met een glijbaan, een stroomversnelling, een bubbelbad, massagestralen, stoomcabines en kruidenbaden.

Er is vlakbij het zwembad ook een 'natte' bar waar je terecht kunt voor een hapje en/of een drankje! De gewone horecaruimte is te vinden op de begane grond. Je kunt daar ook je kinderfeestje vieren! 


Samen zwemmen met je baby of peuter onder deskundige begeleiding kan ook in het Bijlmer Sportcentrum! In het water wordt op een speelse manier lesgegeven. Op de gezondheid van het kind heeft deze les een positieve invloed. Een beetje beweging kan natuurlijk nooit kwaad!

Aanmelden voor de zwemlessen kan aan de receptie van het bad. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen op de wachtlijst worden geplaatst. Samen met demascottes, Zed de haai en Sop de zeester, beleven kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen

Wil je meer weten over het Bijlmer Sportcentrum en alles wat daar te doen is? Klik hieronder dan direct door naar de site voor alle informatie!

Bijlmer Sportcentrum

Anton de Komplein 157
1102 DR Amsterdam
Openingstijden Zie de site voor een volledig overzicht van alle openingstijden van de verschillende baden en lessen. Prijs Zie de site voor het actuele tarievenoverzicht. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen