De Amsterdamse ManegeTerug naar het overzicht

De Amsterdamse Manege is prachtig gelegen midden in het Amsterdamse Bos, met activiteiten en lessen!
In dit unieke ruitersportcentrum geven instructeurs les met respect voor paard en ruiter. Onder begeleiding van gediplomeerde en professionele instructeurs leer je hier op elk niveau paardrijden.

Naast de dressuurlessen geeft de manege ook springlessen, carrouselgroepen, ponykampen en maak je buitenritten. Achter de manege ligt een heerlijk terras aan het water waar het zomers goed toeven is. ’s Winters kun je terecht in onze gezellige bar bij de open haard.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen hier terecht om te leren paardrijden. Voor de beginners zijn er speciale introductie lessen. Deze lessen zijn bedoeld om iedereen zonder ervaring kennis te laten maken met paardrijden.

Hierbij wordt er ook aandacht besteed aan het omgaan met het paard. De introductiecursus bestaat uit 10 lessen van een half uur met niet meer dan 4 ruiters tegelijkertijd.

Kijk voor de prijslijst, filmpjes en meer informatie over de manege op de site! Klik direct door via de paarse button!

De Amsterdamse manege

Nieuwe Kalfjeslaan 25
1182 AA Amsterdam
Openingstijden Op werkdagen wordt er in de middag les gegeven, in het weekend in de ochtend. Prijs Kwartaal kaart voor 13 groepslessen €170,00 voor pony en €190,00 voor paard. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen