GV FDOTerug naar het overzicht

Leer de koprol op de mat of bewaar je evenwicht op de balk! Alles leer je bij gymvereniging FDO! 2+
Gymvereniging FDO is actief in Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost! Ben jij een jongen of een meisje van 6 jaar of ouder? Dan train je in een eigen groep met leeftijdsgenoten.

Maar... niet alleen voor jongens of meisjes heeft FDO plek. Ben je tussen de 2 en de 6 jaar oud? Dan gym je met je mama of papa met Ouder en peuter gymnastiek van 2 t/m 4 jaar of bij de kleutergym van 4 t/m 6 jaar. 

Kom eerst naar de training voor een gratis proefles, tenzij er sprake is van een wachtlijst of aanmeldingsstop, zie hiervoor de website. Het is prettig als je aan het begin van de les even bij de train(st)er meldt dat je voor een proefles bent gekomen. Wil je daarna lid worden, dan kun je een aanmeldingsformulier aan de trainer of trainster vragen.

Waar je de training kunt bijwonen? Kijk op de site voor de adressen van de sporthallen in Zuid-Oost. Het adres hiernaast is van de sporthal in West. 

GV FDO

Eliza van Calcarstraat 2
1068 RR Amsterdam
Openingstijden Training in West van woensdag t/m zaterdag, zie de site voor de tijden per leeftijdscategorie.

Training in Zuid-Oost op woensdag en zaterdag, zie de site voor de tijden per leeftijdscategorie.
Prijs Jeugdleden t/m 15 jaar €35,00 per kwartaal. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen