Manege GeuzeneilandTerug naar het overzicht

Wil jij leren paardrijden? Kom dan naar Manege Geuzeneiland en wordt stalvriendje! (vanaf 8 jaar)
Manege Geuzeneiland ligt op de grens van de stadsdelen Osdorp en Geuzenveld op een eiland tussen een natuurpark en sportvelden. Het is een gezellige gezinsmanege.

Er zijn diverse mogelijkheden om bij manege Geuzeneiland te komen paardrijden, maar de regels zijn altijd hetzelfde. Op manege Geuzeneiland wordt er van je verwacht dat je zelf je paard poetst en opzadelt en na het rijden weer netjes afzadelt. 

Naast het paardrijden help je vóór en na de les in en rond de stallen. Er wordt voer klaargezet en de stal wordt netjes geveegd. Het is licht, leerzaam en leuk werk en daarbij krijg je tegelijkertijd meer contact met de paarden dan wanneer je alleen maar komt rijden. Dit maakt het rijden bij manege Geuzeneiland extra leuk!

In een les rijden maximaal acht ruiters. De instructie heeft daardoor een goed overzicht en voldoende tijd om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven.

Wil jij dit ook allemaal? Kom dan eens langs voor een proefles. Kijk eerst op de site en maak alvast kennis met de paarden!

Manege Geuzeneiland

Geleijn Bouwenszstraat 2
1067 PJ Amsterdam
Openingstijden Er wordt lesgegeven op dinsdag en donderdag van 16.00-19.00 uur, woensdag vanaf 13.15 uur, vrijdag vanaf 16.30-19.00 uur en op zaterdag vanaf 08.30 uur. Prijs Vanaf 8 jaar €24,00 per maand. Proefles €9,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen