Manege Nieuw AmstellandTerug naar het overzicht

Vanaf 6 jaar krijg jij les op een paard of pony bij Manege Nieuw Amstelland in het Amsterdamse Bos!
Na schooltijd en in het weekend krijg je les. Als beginnende ruiter start je in een bestaande beginners groepsles waarbij de pony's achter elkaar lopen. Dit is voor jou makkelijker om je te concentreren op het volgen van de beweging van de pony en op de aanwijzingen van de instructeur.

Je krijgt uiteraard de makkelijkste en liefste pony's en de kinderen die al enige lessen hebben gevolgd een iets moeilijkere, zodat op deze manier het niveau van de les gelijk blijft.

In de zomervakantie organiseert de manege voor de kinderen die bij hen rijden, 6 weken lang, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 een ponykamp! De kosten bedragen €220,00 per week. Tijdens het ponykamp wordt er dagelijks 2 uur (buiten) gereden.

Kijk op de site voor meer informatie over de lessen, of er wachtlijsten zijn voor de lessen en meer. Klik via onderstaande link door naar de website.

Manege Nieuw Amstelland

Jan Tooropplantsoen 17
1182 AC Amsterdam
Openingstijden Algemene openingstijden:
Maandag tot Vrijdag van 09.00 tot 0.00 uur.
Zaterdag en Zondag van 09.00 tot 19.00 uur.
Prijs 10 lessenkaart pony €165,00 en paard €175,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen