Muziekcentrum ZuidOostTerug naar het overzicht

Baritontuba, bugel, djembé, hobo, sitar, tabla, trombone, viola da gamba... Welk instrument speel jij?
Wil jij een instrument leren spelen of altijd al zanger(es) willen worden? Bij Muziekcentrum ZuidOost (MZO) krijg je overal les in. Er zijn zoveel leuke dingen te leren!

Naast de eerder genoemde instrumenten heb je ook nog de keuze tussen onder andere altviool, basgitaar, cello, klavecimbel, dwarsfluit, fagot, gitaar (akoestisch en elektrisch), klarinet, piano, saxofoon, trompet en viool. En zelfs dit is nog niet alles!

Maar er zijn ook nog zoveel leuke liedjes te zingen; van pop, soul en R&B tot en klassieke zang. Ontdek je stem en muzikale mogelijkheden!

Naast individuele lessen biedt MZO ook groepslessen, want samen muziek maken is leuk! Vanaf 6 jaar leer je in een groep van 4 of 6 muziek maken voor €275 per jaar.

Via de site schrijf je je in voor de muziek- en zanglessen en cursussen Samen muziek maken. Inschrijven voor een proefles is niet nodig. Neem daarvoor contact op met het MZO! Klik via onderstaande button door naar de website!

Muziekcentrum ZuidOost

Hofgeest 139
1102 EG Amsterdam
Openingstijden Muziekcentrum Zuidoost is op werkdagen geopend van 09:00 tot 21:00 uur. Lesdag/-tijd in overleg met docent.
Prijs Jaarcursus: €470,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen