Woensdag KinderpretTerug naar het overzicht

De OCCII Kinderpretcrew nodigt je het komende schooljaar en theaterseizoen uit bij Kinderpret!
Kinderpret is: iets leuks doen op de woensdagmiddag! 

Van poppentheater tot workshops voor peuters tot zesde-groepers... iedere woensdag is er weer wat anders te beleven bij OCCII! En soms mag je ook zelf meedoen!

Kijk maar eens tussen de leuke workshops. Dans, percussie, theater, circus, beeldende kunst, muziek. Reserveer wel op tijd, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Een paar keer per jaar is er ook nog de kinderdisco. Dan draait DJ Barbapapa de laatste hits voor je. De disco's hebben feestthema's en behalve swingen kun je je ook verkleden en geschminkt worden!

Bij mooi weer is het programma vaak buiten op het knusse binnenpleintje van De Binnenpret (Eerste Schinkelstraat 14-16).

De Kinderpretcrew vindt het leuk om er samen met de kinderen iedere woensdag weer iets moois van te maken. Als je als ouder ergens aan mee wilt helpen, of leuke ideeën/materiaal over hebt, kun je altijd contact opnemen.

Klik op de roze button voor de komende workshops en theatershows! 

Neem ook eens een kijkje in de Uitagenda!

OCCII Kinderpret

Amstelveenseweg 134
1075 XL Amsterdam
Openingstijden Elke woensdag vanaf ongeveer 14.00 uur. Prijs €5,50 per workshop/theatershow, tenzij anders vermeld. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen