Voetbalvereniging DCGTerug naar het overzicht

Voetballen op een pleintje is leuk. Maar nog leuker is het om een echte wedstrijd te spelen bij DCG!
RK SV DCG (Door Combinatie Groot) is een van de grootste voetbalclubs in Amsterdam. De club beschikt over vijf velden die elke zaterdag en zondag volop bezet zijn. Naast veldvoetbal is DCG ook actief met zaalvoetbal.

Bij DCG speel je lekker voetbal en maak je vrienden. Ook leer je op een leuke manier een betere voetballer of voetbalster worden, onder leiding van ervaren trainers en begeleiders. Samenwerken, samen spelen en samen plezier maken.

Daarnaast organiseert de club vaak leuke activiteiten: een bingo, een sinterklaasfeest of een toernooi. Zo is er bij de vereniging altijd iets te doen! 

De vereniging heeft jeugdteams in de A- t/m F-klasse, en daarnaast nog de Mini's (5-6 jaar oud).

Zin om te gaan voetballen bij de club? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie!

RKSV DCG

Herman Bonpad 7
1067 SN Amsterdam
Openingstijden Van maandag t/m zaterdag wordt er getraind op verschillende tijden, vanaf 16.30 uur. Op zaterdag trainen alleen de mini's om 10.30. Prijs F-klasse €210,00 contributiegeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen