Roeivereniging De HoopTerug naar het overzicht

Wil jij 2x per week roeien, meedoen aan wedstrijden én op kamp? Dat kan bij Roeivereniging De Hoop! (10+)
De Hoop heeft een enthousiaste groep van ongeveer 70 jeugdroeiers en is onderverdeeld in een groep van 10-14 jaar en 14-18 jaar.

Gemiddeld wordt er tweemaal per week roei-instructie gegeven. In het voorjaar en in de zomer wordt er instructie gegeven in skiffs (roeiboot). In het najaar en in de winter wordt in ploegen en op ergometers geroeid.

Jeugdleden van 10-14 jaar kunnen deelnemen aan jeugdwedstrijden. Dit zijn wedstrijden over relatief korte afstanden, vaak zo’n 200 meter. Je kunt meedoen in een skiff, dubbeltwee of een vier. De wedstrijden worden georganiseerd door roeiverenigingen in en om Amsterdam en zijn altijd heel gezellig.

Als je kan zwemmen ben je vanaf de leeftijd van 10 jaar welkom bij De Hoop voor jeugdinstuctie; je kunt gewoon eens langskomen om kennis te maken. Na 2 maal meedoen om kennis te maken kan je een proeflidmaatschap van 3 maanden nemen. Daarna kan je, natuurlijk in overleg met je ouders, besluiten om jeugdlid worden.

Roeivereniging De Hoop

Weesperzijde 1046a
1091 EH Amsterdam
Openingstijden Woensdagmiddag van 14:45-17:00 (wintertijd) en van 15:45-18:00 (zomertijd).
Zaterdagmiddag van 11:45-14:00.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

YES....herfstvakantie!

YES....herfstvakantie!

En wow, wat is er weer veel leuks te doen in Amsterdam! Gezinsuitjes, stoere activiteiten, jeugdvoorstellingen, speurtochten, mooie familieprogramma's in musea, kindvriendelijke wandelingen....echt te gek!

Bekijk snel wat er te doen is!