Roeivereniging RICTerug naar het overzicht

Leren roeien, lijkt dat je wat? Kom dan naar de open dag van roeivereniging RIC! (10+)
Twee keer per jaar organiseert RIC een open dag voor iedereen vanaf 10 jaar die met RIC wil kennismaken. Kort na deze open dag beginnen de lessen voor nieuwe jeugdleden die nog niet kunnen roeien.

Je krijgt dan tien lessen in een skiff (roeiboot) met 2 of 4 personen. De kosten daarvoor bedragen €20,00. Pas hierna hoef je definitief te besluiten om lid te worden van RIC.

Als je daarna lid blijft wordt je ingedeeld in een groepje. De groepjes worden ingedeeld naar leeftijd, niveau en met wie je graag wilt roeien. Bij mooi weer ga je altijd het water op. Bij slecht weer train je binnen of er zijn andere activiteiten. De sfeer is altijd goed!

Er is altijd een instructeur die jouw groepje begeleidt. Meestal een vast iemand. Die fietst soms langs de kant mee om aanwijzingen te geven of die roeit mee.

Wil je meer informatie? Vul dan het formulier op de site in en iemand van RIC neemt contact met je op! Klik via onderstaande link door naar de website.

Roeivereniging RIC

Korte Ouderkerkerdijk 32
1096 AC Amsterdam
Openingstijden Neem contact op met RIC voor de eerstvolgende open dag. Prijs €20,00 voor kennismakingscursus. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen